Από τον Ηρόδοτο στην Αυστραλία ο Σιαλμάς!

Ποδόσφαιρο
Από τον Ηρόδοτο στην Αυστραλία ο Σιαλμάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος επιθετικός συνεχίζει την περιπλάνησή του στα γήπεδα και τώρα πάει… στην άλλη άκρη του κόσμου

Αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρόδοτο, σημείωσε κάποια εντυπωσιακά γκολ και τώρα πήρε την απόφαση να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου και θα παίξει Γ=για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιαλμά, που μετά την Καζάρ Λενκοράν του Αζερμπαϊτζάν, τηΤσεαλαούλ Πιάτρα της Ρουμανίας και την Ακρόπολις της Σουηδίας, συμφώνησε να συνεχίσει στην Acacia Ridge της Αυστραλίας.

Αυτή θα είναι η 14η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 33χρονος φορ, καθώς έχει περάσει ακόμα από Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, Γιάννινα, ΑΕΚ, Πλατανιά, Παναχαϊκή, Τρίκαλα και Ηρόδοτο.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται επίσης ο 26χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Αμπντέλ-Ραχήμ, με θητεία σε Ολυμπιακό Λαυρίου, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Καλαμάτα, Παναρκαδικό, Παναργειακό, Αλεξάνδρεια, Πέλοπα Κιάτου και Αιγάλεω.

Την ίδια μέρα με τον Ραχήμ υπέγραψε και ο 24χρονος μέσος Αντώνης Παπασάββας, με θητεία σε Ολυμπιακό, Τύρναβο, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Αχαρναϊκό και Αιγάλεω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News