Η ώρα της αλήθειας, απόψε (21:30) Πλατανιάς VS ΟΦΗ μέρος 1ον

Ποδόσφαιρο
Η ώρα της αλήθειας, απόψε (21:30) Πλατανιάς VS ΟΦΗ μέρος 1ον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στα Περιβόλια για το πρώτο μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για τη Super League

Η ώρα της αλήθειας φτάνει για Πλατανιά και ΟΦΗ, ξεκινώντας απόψε την σειρά των αγώνων μπαράζ για το εισιτήριο για τη Super League.

Μετά από ένα σίριαλ για τον ορισμό των αγώνων, ακόμα και για την ώρα του αποψινού μπαράζ που άλλαξε το απόγευμα της Παρασκευής και πήγε από 19:00 στις 21:30 το βράδυ λόγω της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά, όλα τα βλέμματα στρέφονται στα Περιβόλια.

Εκεί όπου σύμφωνα με την εισήγηση Αστυνομίας και Πλατανιά και την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού θα βρίσκονται μόνο φίλοι των γηπεδούχων, με την ΠΑΕ ΟΦΗ από την πλευρά της να καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στα Χανιά, δίνοντας ραντεβού στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ.

Για τον ΟΦΗ, ο Χάιμε Βέρα συμπεριέλαβε είκοσι παίκτες στην αποστολή, με τον Φελίπε Φερέιρα να συμμετέχει κανονικά έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ποτουρίδης και Μιχόγεβιτς. Η αποστολή αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Αργυρόπουλο, Γιαννούλη, Παπάζογλου, Κοροβέση, Μπράουν, Σακόρ, Νάστο, Παπαστεριανό, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνα, Κουτσιανικούλη, Γιακουμάκη, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα και Πέρσον.

Όσον αφορά τον Πλατανιά, ο Γιάννης Τάτσης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς επέστρεψαν και οι Λουκίνας και Καραγκούνης.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από την ΠΑΕ Πλατανιάς με γενική είσοδο 5 ευρώ και διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ομάδας ενώ σε ανακοίνωσή τους οι Χανιώτες επισημαίνουν ότι «ο αγώνας μπαράζ με την συντοπίτισσα ομάδα του ΟΦΗ θέλουμε να είναι και θα είναι μια γιορτή για το χανιώτικο αλλά και το κρητικό ποδόσφαιρο». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News