Γεμάτες… Κρήτη οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων U17

Ποδόσφαιρο
Γεμάτες… Κρήτη οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων U17

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουτεντάκης, Ψιμόπουλος, Σμπώκος, Κουλιεράκης στις επιλογές του Νίκου Κεχαγιά

Η άνοδος του κρητικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο υποδομών έχει αντίκτυπο και στις κλήσεις των εθνικών συγκροτημάτων, καθώς δόθηκαν επισήμως οι κλήσεις από την ΕΠΟ για την Εθνική U17 και στις επιλογές του Νίκου Κεχαγιά είναι τέσσερα κρητικόπουλα!

Πρόκειται για τον μεσαρίτη Τίτο Κουτεντάκη και τον Χανιώτη Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που είναι συμπαίκτες στην Κ17 του ΠΑΟΚ, τον αμυντικό της Κ17 του ΟΦΗ Μάνο Σμπώκο και τον τερματοφύλακα των Νέων Εργοτέλη Νίκο Ψιμόπουλο

.

Πρόκειται για ένα δυνατό καρέ ποδοσφαιριστών που σίγουρα κάνουν υπερήφανο το κρητικό ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα με το Εθνόσημο στην Εθνική Παίδων U17.

Κι αυτές οι κλήσεις προστίθενται στις ήδη γνωστές των Γιώργου Γωνιωτάκη και Ηρακλή Βασιλάκη για προπονήσεις με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κ16, δίνοντας έντονο άρωμα Κρήτης στις προπονήσεις που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Eπίσης στους επίλεκτους μέσω των Μικτών Ομάδων βρίσκονται οι Μπερικάκης, Μυφτάρι από τα Χανιά, Φωτιάδης από το Λασίθι και Γύπαρης από το Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News