Στην Εθνική Παίδων U17 ο Νίκος Ψιμόπουλος!

Ποδόσφαιρο
Στην Εθνική Παίδων U17 ο Νίκος Ψιμόπουλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι κλήσεις από το Ηράκλειο για τα εθνικά συγκροτήματα

Η δικαίωση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς έρχεται ξανά για το Νίκο Ψιμόπουλο, τον τερματοφύλακα της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ και των Νέων Εργοτέλη, καθώς τον κάλεσε στην Εθνική Παίδων U17 o Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Νίκος Κεχαγιάς.

Για ακόμη μία φορά ο 16χρονος τερματοφύλακας θα συμμετέχει σε προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επιβεβαιώνοντας ότι είναι εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα στην ηλικία του. Έτσι συνεχίζονται οι κλήσεις από το Ηράκλειο για τα εθνικά συγκροτήματα, καθώς μετά τους Ηρακλή Βασιλάκη και Γιώργο Γωνιωτάκη που κλήθηκαν από τον κ. Ελευθεριάδη για την Εθνική Κ16, ήρθε σήμερα η κλήση και για τον Ψιμόπουλο, που είχε εξαιρετική παρουσία στην Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣΗ.

Ο γεννημένος στις 19 Ιουνίου 2003 τερματοφύλακας κλήθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από 23 μέχρι και 25 Μαΐου 2019.

Ο Ψιμόπουλος θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Four Seasons” την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 13:00 προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική μας ομάδα Παίδων (U 17) για τις προπονήσεις στις προαναφερόμενες ημερομηνίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News