Το αίτημα του Πλατανιά πριν την κλήρωση και η απάντηση Πουρσανίδη

Ποδόσφαιρο
Το αίτημα του Πλατανιά πριν την κλήρωση και η απάντηση Πουρσανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συζήτηση πριν την κλήρωση για τις έδρες στην ΕΠΟ

Η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ για τις έδρες στα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, είχε… παρασκήνιο πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα των Χανίων που επικαλέστηκε το «ευ αγωνίζεσθε», προτάθηκε να γίνει το πρώτο ματς στα Περιβόλια χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης που εκπροσώπησε την ηρακλειώτικη ΠΑΕ (μαζί με τον Άντζελο Παλυβό), απάντησε ότι δεν υπήρχε αντίρρηση στο πρώτο σκέλος του αιτήματος, αφού από τη στιγμή που γίνεται λόγος για «ευ αγωνίζεσθε», καλό θα είναι να γίνουν δύο αγώνες γιορτή για την Κρήτη, με την παρουσία φιλάθλων κι από τις δύο πλευρές.

Η πρόταση της χανιώτικης ομάδας δεν άρεσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ, ενώ ο Πουρσανίδης επανέλαβε το αίτημα για εισιτήρια ενόψει του πρώτου αγώνα στα Χανιά, προκειμένου να υπάρχει οργανωμένη και ελεγχόμενη μετακίνηση. Το θέμα αναμένεται να τεθεί εκ νέου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί αύριο. Από την ομάδα του Ηρακλείου θα επιμείνουν και μένει να δούμε την τελική αντίδραση από τους γηπεδούχους, αλλά και την Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News