Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητάει εξηγήσεις από τον Μέλο Περέιρα η Ένωση...

Επιστολή προς όλα τα αρμόδια όργανα για την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης στον τελικό, έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε την επιστολή σε αυστηρότατο ύφος και με τη μορφή τελεσίγραφου προς τους Μέλο Περέιρα, Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ)! Με αυτή, η ΑΕΚ ζητά μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της επιστολής από τον Μέλο Περέιρα να απαντήσει επισήμως και γραπτώς για τα όσα αναφέρονται στον Τύπο.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ ζητά εξηγήσεις από τον Μέλο Περέιρα για τα δημοσιεύματα περί αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης χωρίς να μαθευτεί πουθενά και τίποτα και ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη, ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση τελικά στο παιχνίδι και ποιος το γνώριζε.

Μάλιστα, στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζει προκαταβολικά την πλήρη απογοήτευση και την ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα, σε περίπτωση που έχουν συμβεί όσα αναφέρονται. Σημειώνεται δε, πως τίθεται ζήτημα έννομων συνεπειών που φτάνουν μέχρι και την εγκυρότητα του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Στην επιστολή αναφέρονται επίσης και τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον τελικό και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού στη φάση του πέναλτι, με το ερώτημα αν τελικά ήταν άλλος από αυτόν που όλοι γνώριζαν.

Η ΑΕΚ επιφυλάσσεται για κάθε έννομο δικαίωμά της, όπως προκύπτει από την εν κρυπτώ αλλαγή της σύνθεσης, εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθεί από τον Περέιρα ότι όντως έγινε και ξεκαθαριστεί εγγράφως και επισήμως τι ακριβώς συνέβη.

Τέλος, υπάρχουν τεράστιες απορίες για τη σιγή ιχθύος μέχρι τώρα από ΕΠΟ, ΚΕΔ και Μέλον Περέιρα για ένα θέμα που ξεπερνά τα όρια της ηθικής τάξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News