Ποδόσφαιρο

"Συναγερμός" και πίεση Τζώρτζογλου και ΕΠΣΗ για το Παγκρήτιο Στάδιο

Χτυπάει καμπανάκι ο Τζώρτζογλου με επιστολή σε Δήμο Ηρακλείου και ΕΠΟ για την κωλυσιεργία στις εργασίες - Κίνδυνος και για το ματς του Σεπτεμβρίου

Υπό κανονικές συνθήκες τώρα το Παγκρήτιο Στάδιο θα ετοιμαζόταν να φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Ιούνιο τα ματς της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία και την Αρμενία.

Κι αφού δεν έγινε αυτό λόγω των ζητημάτων με τις εργασίες και το σκέπαστρο που δεν έγιναν στην ώρα τους, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του Σταδίου τουλάχιστον τώρα να τρέχουν για να προλάβουν το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν. Όμως με την παρούσα κατάσταση κινδυνεύει κι αυτό να χαθεί, αφού η ολιγωρία συνεχίζεται!

Το γεγονός ότι μπαίνουμε στο καλοκαίρι και οι εργασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο δεν έχουν γίνει και κυρίως δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την αποκατάσταση του σκέπαστρου, θέτουν προ των ευθυνών του τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΠΟ, με την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρό της Νίκο Τζώρτζογλου με επιστολή τους προς τους αρμόδιους φορείς να χτυπούν... συναγερμό, να πιέζουν και να ζητούν απαντήσεις για το τι γίνεται τελικά στο Παγκρήτιο!

Δηλαδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λόγω της κωλυσιεργίας να χαθεί και το ματς του Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν!

H επιστολή προς τον Δήμο Ηρακλείου και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), η οποία μάλιστα κοινοποιείται προς την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, αναφέρει τα εξής:

"Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Παρότι όμως το διάστημα έως το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είναι λιγότερο από τέσσερις μήνες, παρατηρούμε από τις τακτικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου να υπάρχει μια στασιμότητα στις εργασίες.

Κατά τις επισκέψεις και τις συναντήσεις στο Ηράκλειο των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA, που είχαμε την τιμή να είμαστε παρόντες, αυτές οι εργασίες είχαν τεθεί ως προαπαιτούμενα ούτως ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της απόφασης της Ε.Ε της ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια…

Μεγαλύτερο ακόμα προβληματισμό, μας προξενεί ότι παρατηρούμε ότι δεν  γίνεται καμία εργασία στο θέμα της αποκατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρήτιου και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτό το γεγονός.

Ως φορέας που έχουμε άμεση σχέση με το ζήτημα της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια