Στην Εθνική Ομάδα Κ16 Βασιλάκης και Γωνιωτάκης!

Ποδόσφαιρο
Στην Εθνική Ομάδα Κ16 Βασιλάκης και Γωνιωτάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξαιρετική πορεία της Μικτής ΕΠΣΗ έφερε αποτέλεσμα για δύο παιδιά της, αισθήματα υπερηφάνειας και στον ΠΟΑ

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΗ ήρθαν ευχάριστα νέα για δύο παιδιά της, που σίγουρα αντανακλούν σε όλη την φετινή πορεία, στη συνολική δουλειά και στην προσπάθεια που κατέβαλαν ο Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές του.

Όπως ενημέρωσε επισήμως η ΕΠΣΗ, σήμερα έφτασε στα γραφεία της έγγραφο από την ΕΠΟ, με το οποίο προσκαλούνται οι ποδοσφαιριστές Βασιλάκης Ηρακλής και Γωνιωτάκης Γιώργος για προπονήσεις Επιλέκτων Κ16 από το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις εγκαταστάσεις ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ στον ΑΓ.ΚΟΣΜΑ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές-μέλη της Μικτής Ομάδας Νέων Κ16 της ΕΠΣΗ, καλούνται να βρίσκονται την Τετάρτη 22.05.2019 και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις Εθνικών ομάδων στον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ για να μετάσχουν στις προαναφερόμενες προπονήσεις, ενώ θα επιστρέψουν την επόμενη ημέρα Πέμπτη 23/05 στο Ηράκλειο.

Γωνιωτάκης και Βασιλάκης αποτέλεσαν φέτος βασικά στελέχη της Μικτής ΕΠΣΗ στην πορεία προς τον τελικό και σίγουρα έκαναν υπερήφανο και τον ΠΟΑ, καθώς αγωνίζονται στις θυγατρικές ομάδες του συλλόγου. Ο Βασιλάκης αγωνίζεται με τη φανέλα του Κεραυνού και ο Γωνιωτάκης με τη φανέλα του Ερμή Ατσαλένιου.

Επίσης να τονίσουμε ότι ήταν βασικά στελέχη και πριν δύο χρόνια με την Μικτή Παίδων, όταν επίσης είχε αγωνιστεί το 2017 στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έχοντας μια σταθερή πορεία στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News