Μελισσανίδης: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές»

Ποδόσφαιρο
Μελισσανίδης: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ προανήγγειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα, όπου μίλησε με ήρεμο τόνο στους παίκτες, τονίζοντας ότι όμως ότι όποιος θέλει μπορεί να φέρει πρόταση να φύγει.

Όλα δείχνουν πάντως, ότι οι επικείμενες αλλαγές δεν επηρεάζουν τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο και τον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ.

Αμφότεροι αναμένεται να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας και πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News