Εξελίξεις: Την Κυριακή το πρώτο μπαράζ του ΟΦΗ με Πλατανιά!

Ποδόσφαιρο
Εξελίξεις: Την Κυριακή το πρώτο μπαράζ του ΟΦΗ με Πλατανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικυρώνεται μερικώς την Τετάρτη η βαθμολογία της Football League και την Κυριακή (19/05) θα γίνει η πρώτη κρητική μονομαχία

Στον ΟΦΗ δεν ήθελαν επουδενί περαιτέρω καθυστέρηση στο μπαράζ με τον Πλατανιά και φαίνεται ότι έπιασε τόπο η πίεση που άσκησαν τις προηγούμενες ημέρες και κορυφώθηκε σήμερα.

Ο πρόεδρος της Football League κ. Λεουτσάκος ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ ότι μπορεί να γίνει μερική επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος για να μην υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση και αυτή η διαδικασία ορίστηκε για την Τετάρτη. Στον ΟΦΗ μάλιστα προσπαθούν να επιτύχουν ώστε η κλήρωση για τις έδρες των μπαράζ να γίνει την ίδια ημέρα ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης. Έτσι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 19 Μαϊου και ο επαναληπτικός την Τετάρτη 22 Μαϊου.

Η επικύρωση μπορεί να γίνει μερικώς όσον αφορά τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μετά την απόρριψη της έφεσης του Απόλλωνα Λάρισας, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της βαθμολογίας δεν υπάρχει άλλη εκκρεμοδικία. 

Ο κ. Λεουτσάκος δέχτηκε αυτό που του πρότεινε το πρωί ο κ. Πουρσανίδης, καθώς η υπόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι ανοιχτή, δεν επηρεάζει την 2η θέση της βαθμολογίας. Έτσι μπορεί να επικυρωθεί μερικώς ο βαθμολογικός πίνακας και να γίνει το διπλό μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Η μόνη περίπτωση να μπλοκαριστεί και πάλι το μπαράζ είναι να υπάρξει προσφυγή του Απόλλωνα Λάρισας κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, άρα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και αυτό το ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News