Χαοτικά κοντράστ για τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο

Ποδόσφαιρο
Χαοτικά κοντράστ για τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι μπορούμε να πούμε με τόσα αυτονόητα για τον τελικό κυπέλου Ελλάδας; Απορούμε και πως τον πανηγυρίζουν οι τροπαιούχοι τα τελευταία χρόνια, με τον ευτελισμό είτε τις βίας, είτε της κερκίδας των «κολλητών»…

Τα είπε όλα με μια ανάρτησή του στο Twitter o προπονητής μπάσκετ του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο: «Στους πέντε μήνες που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω δει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου ως προπονητής. Σήμερα παίζουν τους τελικούς ποδοσφαίρου. Δεν επιτρέπονται οι οπαδοί. Μόνο 1.000 προσκλήσεις δόθηκαν στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την Ομοσπονδία και υπάρχουν 3.000 αστυνομικοί. 3 Προς 1 η αναλογία αστυνομικών προς οπαδούς. Και υπήρχαν και 45 άνθρωποι που διαδήλωναν κατά των Lakers» γράφει το μήνυμα και καταλήγει με τη χαρακτηριστική φατσούλα (emoji) που κλαίει. Πράγματι επικό και ευτελιστικό σε όλο τον κόσμο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: "Πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ που έληξε με νικήτρια (1-0) την ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. Εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση, στο τέλος του αγώνα, θα έπρεπε να τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του ελληνικού ποδοσφαίρου..." (Από άρθρο του Κώστα Χαλέμου).

Ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας, αισθάνθηκε πολύ άσχημα. Όχι ξαφνιασμένος, αλλά μέσα σε λίγα βράδια έχοντας ζήσει τις δυο μεγάλες ανατροπές στις γιορτές του Champions League, δεν μπορούσε να χωρέσει αυτό το χαοτικό κοντράστ με τις εικόνες του ΟΑΚΑ!

Οι "Ένδεκα"!

-Τη Δευτέρα αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Αν δεν αλλάξει κάτι, όπως μας έχουν συνηθίσει… Κι αν περάσει τι θα κάνουν οι «αντάρτες» όπως ο καπετάν Γιάννη και άλλοι δέκα του κυβερνώντος κόμματος; Θα ψηφίσουν επικαλούμενοι όποιο παραμύθι ως δικαιολογία τους κατέβει και μετά θα λένε άλλα των άλλων στις εκλογικές τους περιφέρειες και το ψάρι… κρέας;

Να υπενθυμίσουμε τις βουλευτικές τους βάσεις: Ηράκλειο, Μαγνησία, Καβάλα, Μεσσηνία, Δωδεκάνησα, Λασίθι, Χαλκιδική και Κέρκυρα.

«Κι όλοι αυτοί οι Μιχελογιαννάκηδες, 11 τον αριθμό, που το έπαιζαν «αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του κράτους» για να παραφράσουμε τον Πορτοκάλογλου, τι ακριβώς θα κάνουν;» (Από την Άποψη)

-Στον Πλατανιά ο «Νάμπερ Ουάν» της ΠΑΕ εκφράζει σιγουριά ότι η ομάδα του θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκ και είναι η νικήτρια των μπαράζ με τον ΟΦΗ. Υπέρμετρος…

-Υπάρχει αισιοδοξία στον Ηρόδοτο ότι μπορεί να τον περιμένει μια καλύτερη περίοδος και με θέα από όμορφες ακτές; Οι συζητήσεις που γίνονται έχουν τον ξενοδόχο τους! Αλλά και για ότι δεν θα αλλάξει κάτι στον παρόντα χάρτη… Είθε!

-Θα το δούμε κι αυτό; "Οι άνθρωποι ασφαλείας θα μπορούν να παραδίδουν τους ταραξίες στην αστυνομία" (Γιώργος Βασιλειάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews 24/7).

«Χτύπησαν» και τη συνάντηση τοτ Τσίπρα με τον ("υπάλληλο) Γιώργο Σαμαρά!

«Λάβροι» στα Γιάννινα με τον Πρωθυπουργό

Πήγε να το μαλακώσει για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ ο Πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στα Γιάννινα αλλά εισέπραξε την οργισμένη απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα!

«Θα ήθελα να πω για τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καλορίζικο το νέο αεροδρόμιο και θα έχω μάλλον την δυνατότητα να το εγκαινιάσω τέλος Ιουνίου. Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό, έργο πνοής, οπότε ας μην στεναχωριούνται που πέσαμε στην δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανέβουμε», είπε ο κ. Τσίπρας!

Λάβροι οι Γιαννιώτες του απάντησαν με ανακοίνωση που φωτογραφίζει ακόμη και το ότι ενώ δέχτηκε και μίλησε με τον Γιώργο Σαμαρά στις Αρχάνες, εκείνους δεν τους δέχτηκε: «Και ενώ αποδεχτήκατε να συζητήσετε και να γευματίζατε προσφάτως με άλλους παράγοντες – υπαλλήλους ΠΑΕ, πιο ενδιαφέρουσας προφανώς εκλογικής περιφέρειας, αρνηθήκατε από την άλλη επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα και πάρα τις προσπάθειες που έγιναν, να συνομιλήσετε έστω και λίγο, με τον Πρόεδρο της «ομάδας σας»!

Χαμός και με τις ατάκες τους, τύπου:

-«Και από που και ως που μιλάτε σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, αναφέροντας ότι δήθεν «Πέσαμε;» και «Θα Ξανανέβουμε;»

-«Υποθέτουμε ότι όλως ξαφνικά προεκλογικώς, θυμηθήκατε τις ρίζες σας σαν γνήσιος Ηπειρώτης και ότι οι Ηπειρώτες έχουν την δική τους ομάδα, η οποία τη σεζόν που έληξε έπαιζε στην κατηγορία της Superleague».

-«Ούτε καν γνωρίζετε κατά που πέφτουν οι Ζωσιμάδες…»

Το «χώσιμο» της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ακόμη βαρύτερο και με αιχμές:

-«Μην προδικάζετε τα γεγονότα, γιατί υπάρχει και η Δικαιοσύνη και τα Δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ που θα κρίνουν τελικά για τη νομιμότητα του «ΠΕΣΑΜΕ»! Διότι οι διατάξεις του ΚΑΠ της ΕΠΟ, είναι θεωρούμε σαφείς. Εκτός βέβαια αν γνωρίζετε από τώρα την απόφαση επί της προσφυγής μας και απλά εχθές μας την ανακοινώσατε!»

Και κλείνει με το μήνυμα πάνω στα λεγόμενα του Πρωθυπουργού: «Ούτε ο «λαός» του ΠΑΣ Γιάννινα είναι λίγος, αλλά ούτε φυσικά η Ήπειρος μικρή για την απαξιώνετε κ. Πρωθυπουργέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News