Προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα με επίκεντρο την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα με επίκεντρο την αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι Γιαννιώτες κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας είναι παράνομη.

Οι διοικούντες της ομάδας των Ιωαννίνων είχαν προαναγγείλει την κίνηση αυτή, με επίκεντρο την αναδιάρθρωση τονίζοντας ότι έπρεπε να προβλέπεται δύο χρόνια πριν και ζητούν τον υποβιβασμό μόνο δύο ομάδων.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίσια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News