Κορυφαία δοκιμαστικά με Γερμανούς προπονητές στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Κορυφαία δοκιμαστικά με Γερμανούς προπονητές στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νησί ανοίγει και πάλι την αγκαλιά για να φιλοξενήσει το «Bundesliga – Try out “SV Waldhof Mannheim 07”-“karlsruhe SC” & “Schächter Management GmbH” από 23 έως 28 Ιουνίου

Μετά την κορυφαία διοργάνωση των δοκιμαστικών στο Ηράκλειο με την 1. FSV Mainz 05, η οποία ανακηρύχθηκε ως μια από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, σειρά παίρνουν η “Karlsruhe SC” και η “SV Waldhof Mannheim 07”, έτσι λοιπόν η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε ότι τα επόμενα δοκιμαστικά της θα διεξαχθούν στον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης.

Το δοκιμαστικό στον Αγ. Νικόλαο Κρήτηςθα πραγματοποιηθεί για  την επιλογή ποδοσφαιριστών για το εξωτερικό, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου από την από την Κυριακή 23/6 έως και την Παρασκευή 28/06/2019.

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει την επίσημη  συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία  Schächter Management GmbH, γεγονός το οποίο έχει επιφέρει απτά αποτελέσματα.

Τα επιτυχημένα αποτελέσματα των Αθλητών της Κρήτης σε προηγούμενα δοκιμαστικά της E.S.F.A. στο Ηράκλειο είχαν σαν αποτέλεσμα, η εταιρεία να επιλέξει την ποδοσφαιρομάνα Κρήτη να είναι ο επόμενος σταθμός αξιολόγησης δεδομένου ότι υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για αρκετούς νεαρούς αθλητές από μεγάλες ομάδες της Bundesliga και οι οποίοι επιλέχθηκαν και είδη δοκιμάστηκαν  στην Γερμανία, με μεγάλο ενδιαφέρων γι αυτούς.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπνοιας ιδεών και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της E.S.F.A. & της Schächter Management GmbH στην Κρήτηαλλά και σε όλη την Ελλάδα,  η εταιρεία γνωστοποίησε τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού “SV Waldhof Mannheim 07”, “karlsruhe SC” & της  “Schächter Management GmbH”, στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης από την από την Κυριακή 23/6 έως και την Παρασκευή 28/06/2019.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κρήτη και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά ταυτόχρονα και για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A. 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν: 

  • 23/06/2019 Registration, παραλαβή αθλητικού εξοπλισμού.
  • 24 - 25/06/2019 Εργομετρικά
  • 25/06/2019 – Παρουσίαση – Βραβεύσεις - Τελετή έναρξης
  • 26 - 27/06/2019 Προπονήσεις Αξιολόγησης (πρωί – απόγευμα)
  • 28/06/2019 – Αγώνες Αξιολόγησης

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A.

Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Αρωγός και στρατηγικός εταίρος της, στη γερμανική αγορά όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα είναι η επίσημη συνεργασία της E.S.F.A με το δίκτυο της Schächter Management, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν γίνει αισθητά στον Ελλαδικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Έτσι λοιπόν, κατόπιν της επιτακτικής ανάγκης των συνεργατών  της E.S.F.A. και της Schächter Management GmbH, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του δεύτερου δοκιμαστικού ‘’Bundesliga Try out ’’με την παρουσία των:

Schächter Sports Management GmbH – Sebastian Schächter, CEO

Schächter Sports Management GmbH – Florian Muller, Head of Player Development

Karlsruhe SC – Aeon Jackie – Head Coach U14 – U10

SV Waldhof Mannheim 07 - Matthias Findeisen -Youth Coordinator U9-U11

Euro Sports Football Activities - Jozef Wandzik – GK Head Coach  

Euro Sports Football Activities - Dimitris Dais – Head Coach 

Euro Sports Football Activities – George Kakousios – Head Coach

Euro Sports Football Activities – Stavros Amanatidis – Head Coach

Euro Sports Football Activities – Lefteris Rafailakis - Federation athletics coach, Msc, PhD

Euro Sports Football Activities – Iordanis Tsirkinis - Coach

Euro Sports Football Activities – Andreas Xidakis - Coach

Euro Sports Football Activities - George Stavrakakis – Coach

Euro Sports Football Activities – Michalis Pantzaridis – Coach

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities: 

 

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια σε όλο  τον κόσμο.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται σε συνεργασία με manager πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες Νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΣΚΟΠΟΣ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές 

  • Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).
  • Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και πρακτορεία scouting από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).
  • Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.
  • Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.
  • Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

 

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 7 έως 18 χρονών.

Το κάθε Group Θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι Τερματοφύλακες!

  • 20012002     24 players + 4 Gk
  • 2003 2004    24 players + 4 Gk
  • 2005 2006     24 players + 4 Gk
  • 20072008    24 players + 4 Gk
  • 2009                24 players + 4 Gk
  • 2010 - 2011      24 players + 4 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης. 

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο «Bundesliga Try out », για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 195€ και θα περιλαμβάνει:

  • Τέσσερεις προπονήσεις αξιολόγησης από Τέσσερεις Γερμανούς Προπονητές της Karlsruhe SC, SV Waldhof Mannheim 07, της Schächter Management GmbH και οκτώ έως δέκα βοηθών τους από Ελλάδα.
  • Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την S.F.A. & Schächter Management GmbH: 1.FSV MAINZ 05, FK Pirmasens, , SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, 1.FC Saarbrücken, SV Elversberg, VfR Mannheim, Stuttgarter Kickers, κ.α.).
  • Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 5 ημέρες.
  • Ένα training kit ESFA
  • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη
  • Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κωτσή
  • Γυμναστής – εργοφυσιολόγος
  • Γιατρός & πρώτες βοήθειες

Εργομετρικά από το Γιάννη Κωτσή

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν ειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, υπό των οδηγιών του κ. Γιάννη Κωτσή, MSc Διατροφής Αθλουμένων, Υποψήφιος Διδάκτωρ Βιοχημείας, Διαιτολογίας – Διατροφής, Head of Human Performance Lab, ABH Medical Group. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί αθλητές θα επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους.

Ο Εργοφυσιολογικός Έλεγχος θα αφορά τις εξής μετρήσεις: 

  1. Ανάλυση Σύστασης σώματος και Σωματομετρικά χαρακτηριστικά (Ύψος, Βάρος, Ποσοστό λίπους σώματος με βάση την τεχνική της δερματοπτυχομέτρησης, Δείκτης Μάζας Σώματος).
  2. Αξιολόγηση Αλτικότητας μέσα από την εκτέλεση άλματος από ημικάθισμα και από όρθια θέση (SquatJumpvsCountermovementjump), όπως επίσης και μονοποδικά, σε αριστερό και δεξί πόδι.
  3. Aξιολόγηση Ταχύτητας-Επιτάχυνσης (5m, 10m, 20m)
  4. Τεστ ευκινησίας (5-10-5, agilitytesting), με σκοπό την αξιολόγηση της επίδοσης του αθλητή στις αλλαγές κατεύθυνσης.*Οι δύο παραπάνω δοκιμασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση φωτοκύτταρων
  5. Δοκιμασία Μέγιστης Πρόσληψης Οξυγόνου. Προσδιορισμός του επιπέδου φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από την εκτέλεση του YoYo Intermittent Test
  6. Ευλυγισιομετρία. Αξιολόγηση της ευλυγισίας των αθλητών μέσα από την επίδοσή τους στο Sit and Reach Test

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές - Κόστος

  1. Αθλητές – Συνοδοί – Προπονητές που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι, τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, (6 ημέρες με 5 διανυκτερεύσεις), με πλήρη διατροφή προκειμένου να κάνουν τις κρατήσεις τους, θα επικοινωνούν απευθείας με την εταιρεία.
  2. Το κόστος της διαμονής, διατροφής και μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι είναι 210€ ανά άτομο.

    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

    Οι στόχος που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για τις ημέρες των δοκιμαστικών Κυριακή 23/6 έως και την Παρασκευή 28/06/2019 είναι: 

  • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ων(από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 6 μέρεςαπευθείας στις Karlsruhe SC & SV Waldhof Mannheim 07 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 6 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδεςμε την F.A. & Schächter Management GmpH (1.FSV MAINZ 05, SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, κ.α.) στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Επιλογή ποδοσφαιριστών,που θα μεταβούν στη Γερμανία ως τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και θα αγωνιστούν σε επίσημα φιλικά Scouting, με μεγάλες ομάδες της Bundesliga 1 & 2. Τα συγκεκριμένα επίσημα φιλικά Scouting αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν Scouters όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 7 έως 10 μέρεςαπευθείας στο Ευρωπαϊκό δίκτυο  με συνεργαζόμενες ομάδες με την S.F.A., (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Ηράκλειο: Sbokos Tours Τηλέφωνο : 2810 – 229712  & 695 5669393

Άγιος Νικόλαος: Αργυρώ Σμαριαννάκη Τηλέφωνο : 698 7708926

Άγιος Νικόλαος: Ιορδάνης Τσιρκινής Τηλέφωνο : 694 432 2119

Facebook: Euro Sports Football Activities

Euro Sports Football Activities HQ:  +30 693 2439 680 & +30 694 2532 275

E-mail: [email protected] - [email protected] - [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News