Αντίλ Ναμπί: Ο ΟΦΗ θα σωθεί κι εγώ θέλω να μείνω!

Ποδόσφαιρο
Αντίλ Ναμπί: Ο ΟΦΗ θα σωθεί κι εγώ θέλω να μείνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη του Άγγλου ποδοσφαιριστή με αποκαλύψεις...

Σε μια χρονιά με αντιθέσεις, αν η πολυπόθητη παραμονή έρθει μέσα από τους αγώνες μπαράζ για τον ΟΦΗ δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κάποιος ένα ή δύο από τα πιο κρίσιμα γκολ. Σίγουρα όμως αν ρωτήσουμε για τα πιο όμορφα γκολ που σημείωσε στη σεζόν η κρητική ομάδα, η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο: Αντίλ Ναμπί!

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μίλησε χθες στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV και έστειλε μόνο μηνύματα αισιοδοξίας! Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα γκολ που πέτυχε: "Μου αρέσει να τα βλέπω και πράγματι ήταν όμορφα. Σίγουρα είναι μέσα στα σημαντικά γκολ της καριέρας μου".

Για την άμεση προσαρμογή του: "Το ποδόσφαιρο είναι παντού ποδόσφαιρο. Βέβαια βρήκα εδώ άριστες συνθήκες! Είμαι ικανοποιημένος από όλα στην Κρήτη! Επίσης με τόσες βροχές που είχαμε από τη μέρα που ήρθα, ένιωθα σαν να είμαι στην Αγγλία (σ.σ. γέλια)!"

Για τα τελευταία ματς: "Στα τελευταία παιχνίδια κάναμε δυο μεγάλες νίκες στις έδρες Παναθηναϊκού και Ατρομήτου δηλαδή σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε!"

Για τα μπαράζ: "Ο ΟΦΗ τώρα είναι ενωμένος και δυνατός! Αν ήταν έτσι από την αρχή θα είχε ήδη πετύχει τον στόχο. Όμως και τώρα με την εικόνα που δειξαμε στα τελευταία ματς δε θα έχουμε πρόβλημα. Βεβαίως θα σεβαστούμε τον αντίπαλο γιατί δεν μπορεί να ήταν τυχαίος δεύτερος στη δεύτερη κατηγορία!"

                                     "Με έπεισε ο Γιώργος"

Για τον Γιώργο Σαμαρά: "Είχαμε βρεθεί στην ίδια ομάδα, τον ήξερα και τον εμπιστεύτηκα αν και είχα και άλλες προτάσεις. Ξέρω ότι είναι αληθινός!"

Για τον κόσμο: "Ειδικά στη Σκωτία η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη! Αλλα δεν ήταν σαν αυτή που δημιουργεί η Θύρα 4!"

Για το μέλλον του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ και ασφαλώς θα ήθελα να συνεχίσω στην Κρήτη και στον ΟΦΗ..."

Για το αγγλικό πρωτάθλημα: "Υποστηρίζω τη Γουέστ Μπρομ αλλά η μάχη ήταν Λίβερπουλ-Σίτι. Σίγουρα τωρα φαβορί για τον τίτλο είναι η Σίτι..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News