ΕΠΣ Χανίων: Υπερηφάνεια για τα παιδιά τους και μπράβο στην Μικτή ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Χανίων: Υπερηφάνεια για τα παιδιά τους και μπράβο στην Μικτή ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της χανιώτικης Ένωσης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας

 

Τα Χανιά εδώ και λίγες ημέρες γιορτάζουν το πρωτάθλημα Ελλάδας το οποίο κατέκτησε η Μικτή Κ16 και η ΕΠΣ Χανίων εξέδωσε χθες ανακοίνωση, συγχαίροντας πρωτίστως την ΕΠΣ Ηρακλείου που έδωσε ακόμη μία φορά το παρών σε ένα τελικό και αναφέρει ότι ο τελικός ήταν διαφήμιση για την Κρήτη. Σίγουρα όμως τα συναισθήματα τιμής και υπερηφάνειας για τα παιδιά των Χανίων που ανέβασαν το χανιώτικο ποδόσφαιρο στην κορυφή είναι έντονα. Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων αναφέρει τα εξής: «Ιστορική διάκριση της Ενωσιακής μας ομάδας Κ16 η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ποδοσφαιρική περιόδου 2018 -2019 σε ένα πρόγραμμα δύσκολο, αποκλείοντας ομάδες που πρωταγωνιστούν χρόνια.

Συγχαρητήρια πρωτίστως αξίζουν στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, που για ακόμη μια φορά έδωσε το παρόν σε ένα τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος, δείχνοντας σε όλους πως με προγραμματισμό και συλλογική δουλειά καταφέρνει κανείς να έχει διάρκεια, πράγμα που είναι και το ζητούμενο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την τήρηση του “ευ αγωνίζεσθε”.

Οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό απέδειξαν ότι το Κρητικό Ποδόσφαιρο έχει υπόβαθρο, έχει παρόν και σίγουρα το μέλλον του ανήκει. Δύο ομάδες που είναι διαφήμιση για την Κρήτη.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια για τα παιδιά μας, τα οποία μας γέμισαν με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης. Απέδειξαν ότι με σκληρή και μεθοδική δουλειά, πάθος και πίστη στη νίκη, μπορεί να φτάσεις στην κορυφή.

Τοποθέτησαν το Χανιώτικο ποδόσφαιρο στην κορυφή, εκπροσωπώντας επάξια το Νομό μας, αφήνοντας παρακαταθήκη και παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Παράδειγμα που πρέπει να εμπνεύσει όλους μας και να μας θυμίσει ότι με συλλογική δουλειά μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή. Το μέλλον σας ανήκει.

Γίναμε αποδέκτες πολλών και θερμών συγχαρητηρίων για την συμπεριφορά και το ήθος σας, γεγονός που μας κάνει διπλά περήφανους.

Την επιτυχία αυτή θα την θυμόμαστε και εμείς και εσείς για πολλά χρόνια. Είθε να υπάρξουν πολλές παρόμοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους πρωτεργάτες αυτής της νίκης, τους Ενωσιακούς μας προπονητές κ.κ. Ριτζάκη Γιώργο και Μουριζάκη Γιώργο, που με σεμνότητα και μεθοδική δουλειά, πίστεψαν στα παιδιά, ήταν κοντά τους σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο, με τεχνική κατάρτιση κάλυψαν κενά στα οποία υπερείχαν άλλες ομάδες, αλλά πάνω από όλα πίστεψαν στο πλάνο τους και το ακολούθησαν μέχρι τέλους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Κοντεκάκη Γιάννη, και Κλωθάκη Νίκο (Cretan Secrets) οι οποίοι ήταν αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων μας, καθώς και στον κ. Μποτσιβάλη Παναγιώτη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Valis Resort Hotel” για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν σε όλα τα σωματεία μας, τους παράγοντες, προπονητές και σε όλους όσους εμπλέκονται στο χανιώτικο ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο, όλοι μαζί ενωμένοι, για ένα κοινό σκοπό, το χανιώτικο ποδόσφαιρο να είναι εκεί που αξίζει.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ε.Π.Ο. για την άριστη και υψηλοτάτου επιπέδου διοργάνωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News