Θετικό κλίμα και προσήλωση στις τάξεις του ΟΦΗ για τα μπαράζ που έρχονται

Ποδόσφαιρο
Θετικό κλίμα και προσήλωση στις τάξεις του ΟΦΗ για τα μπαράζ που έρχονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν στρέψει την προσοχή τους στα μπαράζ

Στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ κινούνται στους ρυθμούς των αγώνων μπαράζ, με μοναδικό στόχο φυσικά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ακόμη και η 13η θέση, που οδήγησε στην δεύτερη… ευκαιρία, έμοιαζε πριν μερικούς μήνες μια πολύ δύσκολη αποστολή. Με τα δεδομένα όμως που υπήρχαν, έδειχνε να είναι ο ρεαλιστικός στόχος, αν και η ομάδα του Ηρακλείου με την… αντεπίθεση της σε αγωνιστικό επίπεδο, έφτασε πολύ κοντά στην απευθείας σωτηρία.

Για τα δύο ματς που θα κρίνουν τα πάντα, στην ομάδα του Ηρακλείου ποντάρουν στη θετική ενέργεια που υπάρχει πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο έγιναν συγκεκριμένα βήματα, με την αλλαγή νοοτροπίας, την πίστη στο πλάνο, την στήριξη στους παίκτες και την σταθερότητα σε πάγιες θέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Βέβαια, μεγάλη σημασία έχουν και τα στοιχεία που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές στο… χορτάρι. Ο δείκτης αυτοπεποίθησης ανέβηκε πολύ, μέσα από την καθημερινή δουλειά και τα αποτελέσματα, ενώ καθοριστική ήταν η βοήθεια από την πλειοψηφία των παικτών που ήρθαν τον Γενάρη.

Φυσικά, στον ΟΦΗ αναγνωρίζουν και την τεράστια συμβολή του φίλαθλου κόσμου στα παιχνίδια-κλειδιά, αναμένοντας να έχει την ίδια παρουσία και ωριμότητα στα μπαράζ που έπονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News