Το… σίριαλ με τα μπαράζ!

Ποδόσφαιρο
Το… σίριαλ με τα μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αβεβαιότητα παραμένει και είναι πιθανό η υπόθεση να «τραβήξει»

Οι αγώνες μπαράζ για το «εισιτήριο» στην Σούπερ Λίγκα, είναι πιθανό να εξελιχθούν στο… σίριαλ του Μαΐου.

Η αβεβαιότητα έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας, για έφεση σχετικά που προτίθεται να κάνει για το -3 που του επιβλήθηκε μετά το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Έτσι, εκεί που ήταν «ανοιχτό» πότε θα επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League (αν και υπήρχαν πληροφορίες για την ερχόμενη Παρασκευή), τώρα εξελίσσεται σε δυνατό… γρίφο.

Αν υπάρξει χρονοβόρα δικαστική διαδικασία με τις ενέργειες που θα κάνουν οι Θεσσαλοί, τότε ασφαλώς οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν τουλάχιστο… επικίνδυνη.

Ο ΟΦΗ είναι ο σίγουρος για τα μπαράζ και παρακολουθεί την υπόθεση, ενώ η Σούπερ Λίγκα στη συνεδρίαση της Πέμπτης θα «κλείσει» το θέμα της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα. Στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής θα βρεθεί ο αντιπρόεδρος των Κρητικών, Ηλίας Πουρσανίδης.

Μένει να δούμε λοιπόν πόσο θα «φρενάρουν» την αγωνιστική δράση οι γνωστές… παθογένειες της Football League. Στην αναμονή βρίσκεται φυσικά και ο Πλατανιάς, που από την πλευρά του κινείται σε ρυθμούς μπαράζ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ έχει ορίσει ημερομηνίες για τους αγώνες, 15 και 19 Μαΐου, ενώ στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι δε θα υπάρχει καθυστέρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News