Πλατανιάς: «Το ταξίδι συνεχίζεται»

Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς: «Το ταξίδι συνεχίζεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα των Χανίων για την εφετινή της πορεία και τους αγώνες μπαράζ

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League, ο Πλατανιάς θα έχει την δεύτερη… ευκαιρία για το «εισιτήριο» στην Σούπερ Λίγκα.

Βέβαια, η επικύρωση της βαθμολογίας ενδεχομένως να αργήσει μετά την έφεση του Απόλλων Λάρισας και στην Ελλάδα πρέπει πάντα να αφήνουμε… «ανοιχτό παράθυρο».

Η ομάδα των Χανίων πάντως με ανακοίνωση της για πρώτη φορά αναφέρθηκε στους επικείμενους αγώνες μπαράζ με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά: «Το ταξίδι ακόμα συνεχίζεται… Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να ολοκληρώθηκε, όμως τον Πλατανιά τον περιμένει μια ακόμα πρόκληση. Το μπαράζ με αντίπαλο τον ΟΦΗ που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Super League.

Για τον Πλατανιά και μόνο η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα είναι μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κάποιος τα όσα συνέβησαν από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τώρα.

Αυτό που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, είναι ότι μέσα από αυτή τη δοκιμασία, ο Πλατανιάς, βγήκε πιο δυνατός, βγήκε πιο ενωμένος από ποτέ, βγήκε νικητής. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του μπαράζ, η χρονιά αυτή μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για την ομάδα μας.

Άλλωστε, όπως είχαμε πει και στην αρχή, επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς.

Εν αναμονή, λοιπόν, του διπλού αγώνα με τον ΟΦΗ, ξεκινά πλέον και η προετοιμασία της ομάδας μας. Ο Νίλι, ο Λουκίνας και ο Στ.Ποζατζίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα από χτυπήματα που δέχτηκαν την Κυριακή και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ακολούθησε ο Καραγκούνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News