Σέντρα σήμερα στα πλέι-οφ της Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Σέντρα σήμερα στα πλέι-οφ της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαρός-Πόρος και Αλμυρός-ΠΑΟΚ τα ματς της 1ης αγωνιστικής

Αρχίζει η δράση στα πλέι-οφ της Α1 ΕΠΣΗ με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα.

Μέσα από το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής, με τον Ζαρό, τον ΠΑΟΚ, τον Πόρο και τον Αλμυρό να ρίχνονται στη “μάχη”. Βέβαια, οι τέσσερις διεκδικητές ξεκινούν την... κούρσα με βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί από την τελική κατάταξη στην κανονική διάρκεια, με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν.

Αύριο ο πρωτοπόρος Ζαρός υποδέχεται τον Πόρο στο γήπεδο των Αγίων Δέκα (λόγω τιμωρίας) και θέλει με το... καλημέρα να κάνει αποφασιστικό βήμα. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου θα αυξήσει τη διαφορά από τον συγκεκριμένο αντίπαλο στους επτά βαθμούς. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη θα επιδιώξει να πάρει το διπλό, ώστε να μπει δυναμικά στο... κόλπο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η “μονομαχία” του Αλμυρού με τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο γήπεδο Γαζίου. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία την εκτός έδρας νίκη, ώστε να κρατήσουν επαφή με την κορυφή και ενδεχομένως να εκμεταλλευτούν απώλεια του Ζαρού. Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη ξεκινά τα πλέι-οφ χωρίς βαθμό και είναι στην πιο δύσκολη θέση απ’ όλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (18:00)

Ζαρός-Πόρος (γήπ. Αγίων Δέκα): Μανδαλενάκης, Μαυρουδής, Δρακουλάκης.

Αλμυρός-ΠΑΟ Κρουσώνα (γήπ. Αλμυρού): Βισκαδούρος, Σφακιανάκης, Ελευθεράκης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ζαρός         6

2.ΠΑΟΚ         3

3.Πόρος        2

4.Αλμυρός    0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News