Όλα… ρευστά για τον τελικό και αναμονή για την απόφαση Βασιλειάδη

Ποδόσφαιρο
Όλα… ρευστά για τον τελικό και αναμονή για την απόφαση Βασιλειάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αργότερο ως την Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την διεξαγωγή του αγώνα

Χωρίς χειροπιαστό αποτέλεσμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους των φιναλίστ και τους εμπλεκόμενους.

Από την πλευρά τους FIFA - UEFA εξέφρασαν την άποψή τους ότι ένας τελικός χωρίς κόσμο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Επίσης, ο υπερσύμβουλος των ομοσπονδιών στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ τόνισε ότι το φινάλε του θεσμού πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, πληροφορίες εκτιμούν ότι η απόφαση του Βασιλειάδη για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, δεν αποκλείεται να παρθεί και πριν τη Δευτέρα.

Όσον αφορά, τώρα, στα θέλω των δύο ομάδων η ΑΕΚ επέμεινε πως θέλει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ με παρουσία κόσμου, ανοιχτές οκτώ θύρες βάσει του περσινού σχεδιασμού δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μέσω των εκπροσώπων του σημείωσε ότι αν αποφασιστεί να υπάρχει παρουσία κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 11/5, τότε θέλει αλλαγή έδρας! Στη θέλει των "ασπρόμαυρων", η Ένωση απάντησε ως εξής: «Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν από τον τελικό, δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως, δεν έχουμε λύσει βασικά ζητήματα και δεν γίνεται να ανοίγουμε και άλλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News