Η Τότεναμ και το χάπι εντ που... κάποιος δεν πίστεψε...

Ποδόσφαιρο
Η Τότεναμ και το χάπι εντ που... κάποιος δεν πίστεψε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο...

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!

Τρίτη του Πάσχα αύριο και οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν την τιμητική τους. Αύριο στις 22.00 στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Άγιαξ, σε ένα ζευγάρι που κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσει μέχρι εδώ!

Και όμως, μια από τις δυο ομάδες θα πάει και στον τελικό!

Την Τετάρτη την ίδια ώρα (22.00) θα έχουμε μια αναμέτρηση που περιμένει όλος ο κόσμος: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λίβερπουλ! Να σημειωθεί πως η ρεβάνς αυτού του ζευγαριού στο Άνφιλντ θα γίνει Τρίτη 7 Μαϊου και η ρεβάνς Άγιαξ-Τότεναμ Τετάρτη 8 Μαϊου...

Ας μείνουμε λίγο στο αποψινό ζευγάρι και δη στην Τότεναμ. Βλέπετε, αν ο Άγιαξ πέρασε με επιβλητικό τρόπο την Γιουβέντους, η ομάδα του Λονδίνου απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι με θρίλερ! Μάλιστα, μια από τις πιο τρελές ιστορίες που έχουν προκύψει μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, είναι αυτή που αφορά τον Μούσα Σισοκο και την οποία αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Τότεναμ στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε στο 37' λόγω τραυματισμού και είδε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο της ομάδας του...

Εκεί βρίσκονταν όταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ των γηπεδούχων σκόραρε στο 90'+3, με το συγκεκριμένο γκολ να δίνει την Σίτι και το γήπεδο να παίρνει φωτιά.

Ο Σισοκό απογοητευμένος από την εξέλιξη έφυγε από τον πάγκο και πήγε στα αποδυτήρια της Τότεναμ προσπαθώντας να χωνέψει τον αποκλεισμό των «Πετεινών» στις καθυστερήσεις.

«Στα αποδυτήρια ήμουν εντελώς μόνος μου καθώς δεν με είχε συνοδεύσει κανείς, ενώ σε καμία τηλεόραση δεν υπήρχε μετάδοση του αγώνα και πίστευα ότι είχαμε αποκλειστεί», παραδέχθηκε ο Σισοκό κι αποκάλυψε πως έμαθε ότι η ομάδα του έφτασε στα ημιτελικά.

«Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στα αποδυτήρια ένα μέλος του προπονητικοί τιμ κι όταν με είδε μου είπε: «Απίστευτο! Τα καταφέραμε!' Όταν τον άκουσα να λέει αυτό τον ρώτησα 'μα πως τα καταφέραμε, αφού δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις' κι εκεί μου αποκάλυψε ότι το γκολ της Σίτι είχε ακυρωθεί...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News