Θερμή υποδοχή Ζαγοράκη στον Κρουσώνα!

Ποδόσφαιρο
Θερμή υποδοχή Ζαγοράκη στον Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδέχτηκε την πρόσκληση και αποθεώθηκε στην έδρα του… ΠΑΟΚ του νότου

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο και χθες στο πρόγραμμά του συμπεριέλαβε μια ιδιαίτερη επίσκεψη, καθώς μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου βρέθηκε στον Κρουσώνα.

Μία ημέρα πριν τα είχε πει από κοντά στις Αρχάνες με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκη, σε συνέχεια των συχνών τηλεφωνικών επαφών που έχουν το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Θ.Ζαγοράκης έχει μεσολαβήσει για να υπάρχει ανοιχτή γραμμή μεταξύ Κρουσώνα και ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκεί του έγινε η πρόσκληση για να βρεθεί στον Κρουσώνα και με την άφιξή του, γνώρισε την θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους του χωριού και της ομάδας, παρουσία και του αντιδημάρχου Μαλεβιζίου κ. Γιώργου Βαλτζάκη.

Επίσης στο γήπεδο τον υποδέχτηκαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου με κρητικές φορεσιές και τον περίμενε ένα καλάθι με δώρα και τοπικά προϊόντα, ως δώρο από τη διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Οι Κρουσανιώτες θα έχουν να το λένε ότι ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στο σπίτι τους, θέλοντας να εκφράσουν και τις άριστες σχέσεις που κρατούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV σε μια εξομολόγηση καρδιάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News