Ποδόσφαιρο

Αποθέωση του Fair Play μεταξύ ΠΟΑ και Ρωμανού

Από την αψίδα του Ρωμανού στους νικητές έμεινε εντυπωσιασμένος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Τα μηνύματα που υπήρχαν όλες τις προηγούμενες ημέρες για έναν τελικό γιορτή στις Αρχάνες ανάμεσα στον Ρωμανό και τον ΠΟΑ επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όπου ο ΠΟΑ κατέκτησε τον τίτλο, ο Ρωμανός κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά μεγάλος νικητής ήταν το Fair Play.

Μάλιστα, ο ΠΟΑ σε συγχαρητήριά του ανακοίνωση προς την ΕΠΣΗ για την αρτιότητα της διοργάνωσης, χαρακτήρισε τον τελικό ως «ύμνο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού» ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια και στην αξιόμαχη παρουσία του Ρωμανού. Κορυφαία στιγμή του τελικού ήταν ασφαλώς η αψίδα στο τέλος από πλευράς Ρωμανού προς το νικητή ΠΟΑ ενώ ακόμα πιο όμορφη στιγμή ήταν η αγκαλιά των προπονητών του ΠΟΑ Μανόλη Σκύβαλου και Αντώνη Λεκάκη με τον πρόεδρο της ομάδας της Ελιάς Γιώργο Τζώρτζη.

Μάλιστα, για αυτή την κίνηση του Ρωμανού έμεινε εντυπωσιασμένος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, λέγοντας πως τέτοιες εικόνες έχει συναντήσει μόνο στο Ηράκλειο ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον ΠΟΑ αλλά διπλά συγχαρητήρια στον Ρωμανό για την αψίδα που δημιούργησε, χρειάζεται ήθος και δύναμη ψυχής για να κάνεις μια τέτοια ενέργεια στο τέλος όταν έχεις ηττηθεί σε έναν τελικό..." 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια