Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΣ Ηρακλείου θέλει να αναβιώσει τον ιστορικό τελικό του Euro 2004!

Συνεχείς επαφές από το Νίκο Τζώρτζογλου για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός επιδιώκει να πραγματοποιήσει η ΕΠΣ Ηρακλείου, με την αναβίωση του τελικού του Euro 2004 ανάμεσα στην τότε Εθνική μας ομάδα και την Πορτογαλία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου είναι σε «πυρετό» επαφών και όλα δείχνουν ότι υπάρχει ισχυρή προοπτική υλοποίησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΣΗ, υπάρχει ήδη ένα κεντρικός σχεδιασμός, που περιλαμβάνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ στόχος είναι να βρεθούν στην πόλη μας όλα τα αστέρια από εκείνο τον αλησμόνητο τελικό (Ρονάλντο, Φίγκο, Ρουί Κόστα και οι υπόλοιποι).  

Με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Ηράκλειο για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου στις Αρχάνες, αναμένεται το θέμα αυτό να αναλυθεί διεξοδικά.

Το δελτίο Τύπου της ηρακλειώτικης Ένωσης αναφέρει: «Μια νέα προσπάθεια και με ισχυρή προοπτική υλοποίησης ξεκινά από την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, προκειμένου να διοργανώσουν στο Ηράκλειο την αναβίωση του τελικού EURO 2004 ανάμεσα στις τότε Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, στόχος είναι αυτό το φιλικό να γίνει στις 4 Ιουλίου, δηλαδή 15 χρόνια ακριβώς μετά την ημέρα όπου η Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, που θα κορυφωθούν με την ευκαιρία της παρουσίας στο Ηράκλειο του αρχηγού της Εθνικής 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΣΗ, τιμώντας με την παρουσία του τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στις Αρχάνες.

Η αναβίωση του τελικού του EURO 2004 αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρό της, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχουν ξεκινήσει ενέργειες για την διοργάνωσή του. Μάλιστα, στην ΕΠΟ είχε σταλεί ειδικός φάκελος το 2014, θέλοντας τότε να γιορτάσουν με αυτό το φιλικό την αναβίωση του τελικού αλλά τότε δεν είχαν ευνοήσει οι συνθήκες. Στην ΕΠΣΗ θεωρούν ότι τώρα θα τα καταφέρουν, μετά και την τεράστια επιτυχία το φιλικό που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2017 με τους Legends 2004 και την Inter For Ever. Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές και με την Πορτογαλική Ομάδα, ώστε οι παίκτες που την αποτελούσαν το 2004 να συμμετέχουν άπαντες στο φιλικό, με τη συμμετοχή και του μεγάλου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άλλωστε κάθε καλοκαίρι προτιμά την Ελλάδα και το νησί μας για τις διακοπές του, αλλά και των Φίγκο, Ντέκο, Ρουί Κόστα και άλλων τεράστιων ονομάτων του πορτογαλικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια