Σε τουρνουά στην Αθήνα η Ακαδημία του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σε τουρνουά στην Αθήνα η Ακαδημία του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μικροί άσοι του ΟΦΗ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με δυνατούς αντιπάλους…

Στην Αθήνα βρίσκονται τρείς ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Κ10, Κ13, Κ14), προκειμένου να συμμετάσχουν στο ανταγωνιστικό τουρνουά PAIANIA ELITE TALENTS CUP 2019.

Το τουρνουά διεξάγεται, μέχρι την προσεχή Μεγάλη Τετάρτη (24/4), στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας και οι μικροί άσοι του ΟΦΗ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με δυνατούς αντιπάλους.

Ο Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΟΦΗ Βασίλης Μαραγκάκης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στο τουρνουά, ότι "πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαμε και πέρσι. Εχουν δηλώσει συμμετοχή αντίστοιχες μεγάλες ομάδες με τις υποδομές τους και τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία για δυνατά παιχνίδια και εμπειρίες, ενώ θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, με δυνατούς αντιπάλους".

Συνολικά ο ΟΦΗ μετέχει στο τουρνουά με 45 αθλητές και 5 συνοδούς προπονητές.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα κοντά στα παιδιά βρίσκονται ο Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΟΦΗ Βασίλης Μαραγκάκης, ο Γραμματέας Κωστής Φραγκούλης, ο Προπονητής Κ14 και Κ13 Χάρης Αρμουτάκης, ο Προπονητής Κ10 Μιχάλης Παντζαρίδης και ο προπονητής Κ6 Σωτήρης Χαλκιαδάκης.

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στο τουρνουά με τα τμήματα Κ14 (2005), Κ13 (2006) και Κ10 (2009).

Συλλυπητήρια

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην άλλοτε έφορο κολύμβησης του ΟΦΗ (και σήμερα στα Δελφίνια) Μαίρη Μηναδάκη, για τον χαμό του συζύγου της, Γιώργου.Θερμά συλλυπητήρια και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Μηναδάκη για τον θάνατο του πατέρα της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News