Δαμάστα-ΠΟΑ για το 2ο εισιτήριο του τελικού!

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα-ΠΟΑ για το 2ο εισιτήριο του τελικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 16:00 η ρεβάνς για να προκύψει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ρωμανό στον τελικό της Μεγ.Τετάρτης

Στους ρυθμούς του Κυπέλλου ΕΠΣΗ κινείται το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και όπως αποφασίστηκε, ο 48ος τελικός θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 17:30 στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο Αρχανών.

Ωστόσο σήμερα θα γίνει γνωστός ο δεύτερος φιναλίστ, ο οποίος απέναντι στον Ρωμανό θα διεκδικήσει την κούπα. Στις 16:00 κρίνεται το δεύτερο εισιτήριο, καθώς εκείνη την ώρα στην Δαμάστα, η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ στη ρεβάνς του 2-1 του Ατσαλένιου.

Για τους γηπεδούχους είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, θέλοντας μετά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία να προκριθούν σε ένα τελικό. Η μοίρα, όμως, τους φέρνει απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού (11 τρόπαια) και φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα ΠΟΑ, με τους «πράσινους» να είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Η Δαμάστα θέλει να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή, ενώ παιδιά από τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι επίσημα προσκεκλημένα και θα έχουν ετοιμάσει ένα πασχαλινό παζάρι με λαμπάδες και άλλα είδη, όπου όλοι θα πρέπει να στηρίξουν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ ανακοίνωσε χθες τον διαιτητή του ημιτελικού, ο οποίος θα είναι ο Μάριος Βισκαδούρος, με βοηθούς τους Μιχάλη Παπαδάκη και Αντώνη Μαυραντωνάκη, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κουναλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News