default-image

Η ανάλυση του Βασίλη Καραϊσκου για τον ΟΦΗ και τη μάχη της παραμονής

Ποδόσφαιρο
Η ανάλυση του Βασίλη Καραϊσκου για τον ΟΦΗ και τη μάχη της παραμονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός και σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ και Παναθηναϊκού στο neakriti.gr...

Θελήσαμε μια μέρα μετά την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ να μιλήσουμε με έναν άνθρωπο-άριστο γνώστη του ποδοσφαίρου. Έναν άνθρωπο που να έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες που να μιλάει αντικειμενικά και να μην...αποφεύγει να απαντήσει σε καμία ερωτηση. Έναν άνθρωπο που δεν "ωραιοποιεί καταστάσεις" και δύσκολα λέει μεγάλες κουβέντες. Βρήκαμε αυτόν τον άνθρωπο στο πρόσωπο του Βασίλη Καραϊσκου διότι ξέρουμε πως εκτός από τον ΟΦΗ παρακολουθεί όλες τις ομάδες και έχει άποψη για κάθε παίκτη! Ας δούμε λοιπόν μαζί τι μας απάντησε σε κάθε ερώτηση που θα θέλατε να κάνετε κι εσείς...

Για το διπλό του ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ μπήκε λίγο κομπλαρισμένος στο ΟΑΚΑ. Λόγω άγχους. Βέβαια αν δε γινόταν ένα αχρείαστο πέναλτι θα έβγαζε το ημίχρονο στο 0-0. Ακόμα κι έτσι ο ΟΦΗ του β΄μέρους με έπεισε. Ήταν αποφασιστικός και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι που θέλει ο Δώνης με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έγινε το αφεντικό του ματς και το πήρε πανάξια! Ήταν μια πεντακάθαρη νίκη του ΟΦΗ. Αυτός κέρδισε το ματς και δεν το έχασε ο Παναθηναϊκός. Άλλαξε πολλά ο Ντίνας αλλά και ο Γιακουμάκης. Γενικότερα όμως αυτός ο ΟΦΗ του β΄μέρους στο ΟΑΚΑ μπορεί πολλά πράγματα."

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Να προσέξει πολύ ο ΟΦΗ. Να προσέξει πολύ στην άμυνα, έχει καλή ομάδα και καλούς επιθετικούς ο Αστέρας. Πρέπει να το πάρει πάση θυσία αυτό το ματς και με τη ψυχολογία που απέκτησε τώρα θεωρώ πως θα το κάνει. Και κάτι ακόμα, ο Αστέρας δύσκολα θα πάρει δεύτερο συνεχόμενο αποτέλεσμα εκτός έδρας!"

Για την παραμονή: "Μπορεί ο ΟΦΗ να χρειαστεί ακόμα και δυο νίκες για να σωθεί χωρίς μπαράζ! Μπορεί να φτάνουν και τέσσερις βαθμοί! Εγώ πιστεύω πως ο ΟΦΗ της περασμένης Κυριακής θα τα καταφέρει. Να κοιτάνε μόνο τι θα κάνει ο ΟΦΗ! Όσο κι αν έχουμε εκπλήξεις στο τέλος! Πρέπει όλοι στον ΟΦΗ να σκέφτονται μόνο το πως θα κερδίσουν την Κυριακή. Κάθε ματς ξεχωριστά! Από κει και πέρα δε θα μου είναι έκπληξη αν ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει μέσα στη Νέα Σμύρνη και ακόμα αν η Λάρισα δεν πάρει άλλο βαθμό στα δυο ματς που της έμειναν. Θα σας πω κάτι! Αν έμεναν πέντε με έξι αγωνιστικές και όχι δύο, ο ΟΦΗ όπως είναι τώρα δεν θα είχε θέμα παραμονής. Θα έπαιρνε μια πολύ καλή θέση. Χρειάζονταν χρόνο οι παίκτες που ήρθαν όμως. Ήταν φυσικό."

Για τον Βέρα και τον Ίσις: "Ήρθαν σε δύσκολη στιγμή. Μου αρέσει η νοοτροπία τους. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδοσφαιρο κατοχής να μην κλείνεται! Του έδωσαν σημαντικά στοιχεία. Αν ο ΟΦΗ σωθεί φέτος μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα του χρόνου με κάποιες προσθήκες!"

Για τον παίκτη του ΟΦΗ που ξεχωρίζει: "Μου αρέσει πολύ ο Φερέιρα! Έχει σωματικά προσόντα που θυμίζουν αυτά του Κριστιάνο Ρονάλντο! Αν βελτιωθεί στο σκοράρισμα και δουλέψει θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό! Να με θυμηθείτε!"

Για τον Γιώργο Γιακουμάκη: "Έχει το πακέτο να κάνει καριέρα! Μου αρέσει σαν σέντερ φορ! Πρέπει να πάρει παιχνίδια, να παίζει σταθερά πλέον και να μην έχει άλλες ατυχίες! Αν δουλέψει στο κομμάτι της ταχύτητας και βελτιώσει λίγο αυτό το κομμάτι, όσο γίνεται, μπορεί να κάνει πολλά στο μέλλον!"

Για τον Παναθηναϊκό: "Φυσικό ήταν μετά το ξεκίνημα να κάνει κοιλιά. Με τα δεδομένα του φέτος η πορεία του είναι πετυχημένη. Βγήκαν παίκτες για τα επόμενα χρόνια και αρκετοί μου αρέσουν. Ξεχωρίζω σαν ταλέντο τον Μπουζούκη..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News