Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΣΗ ζητά άμεση έκδοση απόφασης για την ΠΑΕ ΟΦΗ

Νέα επιστολή σήμερα της διοίκησης Τζώρτζογλου προς την Ομοσπονδία για ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα

Το θέμα της έκδοσης απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ γίνεται αντικείμενο νέας παρέμβασης της ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή της προς την Ομοσπονδία.

Η διοίκηση Τζώρτζογλου απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γραμμένο και την εκτελεστική επιτροπή ΕΠΟ, την Επιτροπή Εφεσεων και τους επιτετραμμένους FIFA-UEFA στην Ελλάδα κ.κ. Χούμπελ και Φούσεκ, ζητώντας την άμεση έκδοση απόφασης, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου παρακολουθεί με αγωνία το τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με έντονο προβληματισμό για το θέμα της αναδιάρθρωσης και άλλες δικαστικές υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Παρότι το πρωτάθλημα της Super League, της Football League αλλά και αυτό της Γ’ Εθνικής είτε βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, είτε ολοκληρώθηκαν, η πλειοψηφία των ομάδων δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την απορία της για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία συζητήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019. Συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από την εκδίκαση της υπόθεσης και η μη έκδοση απόφασης προκαλεί διάφορους συνειρμούς στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Κατανοούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην διαδικασία με εξέταση πολλών μαρτύρων, κατάθεση υπομνημάτων κ.α.

Ωστόσο, η ΕΠΣ Ηρακλείου σας παρακαλεί για την άμεση έκδοση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League να γίνουν χωρίς ανοιχτά δικαστικά μέτωπα κι να διαφυλαχθεί έτσι το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια