Ποδόσφαιρο

Κατά της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ δε θα ψηφίσει την επίμαχη τροπολογία

Δε θα ψηφίσει την τροπολογία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο ποδόσφαιρο ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο σχεδιασμός που υπάρχει δεν τον βρίσκει σύμφωνο και θα αγωνιστεί ώστε να εφαρμοστεί με ισορροπία και με ίσους οικονομικούς όρους από την μεθεπόμενη σεζόν (2019-2020).

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωση του: «Σε σχέση με την επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, όπου προβλέπεται να μειωθούν οι ομάδες από δέκα έξι (16) σε δέκα τέσσερις (14), δηλώνω ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο και θα αγωνισθώ, ούτως ώστε,  κατά το επόμενο πρωτάθλημα 2019-2020 να παραμείνουν οι ομάδες δέκα έξι (16), αλλά και να επικρατήσουν ίσοι οικονομικοί όροι που θα οδηγήσουν από το μεθεπόμενο πλέον πρωτάθλημα στην υλοποίηση της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Είμαι σίγουρος ότι ο Ιστορικός ΟΦΗ, η ομάδα της ΚΡΗΤΗΣ, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση στην τετράδα των ομάδων της SUPER LEAGUE, που θα υποβιβαστούν.

Τούτο διότι υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τίθενται στέρεα τα θεμέλια για να μεγαλουργήσει.

Παρόλα αυτά, η θέση μου παραμένει σταθερή στο να πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την επόμενη αγωνιστική σαιζόν 2019-2020».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια