Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων κατάκτησαν το εργασιακό πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων κατάκτησαν το εργασιακό πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη με 4-1 επί της Αστυνομία στον τελικό που έγινε στο "Γεντί Κουλέ"

Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων ήταν οι νικητές στο 6ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στον τελικό που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο ΟΦΗ «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», η ομάδα των οδηγών επικράτησε με 4-1 της ομάδας της Αστυνομίας, σε έναν αγώνα με γκολ και θέαμα, με τις δύο ομάδες και τους διαιτητές να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του δήμου.

Στο αγωνιστικό μέρος, με δύο γρήγορα γκολ από τους Τσουπάκη και Νικόλαο Άλα, οι οδηγοί προηγήθηκαν 2-0 στον τελικό ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από ωραία συνεργασία με τον Τσουπάκη, ο Σεραφειμίδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του. Αμέσως μετά η Αστυνομικοί μείωσαν 3-1 μετά από κοντινή κεφαλιά του Απλαδά όμως το τελευταίο γκολ του τελικού ήταν και το πιο όμορφο, όταν μετά από σέντρα του Τσουπάκη, ο Σεραφειμίδης με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 4-1 και έστεψε οριστικά πρωταθλήτρια την ομάδα των οδηγών. Πριν τον τελικό έγινε ο μικρός τελικός, με την ομάδα της ΔΕΗ να επικρατεί στα πέναλτι του Λιμενικού Σώματος. 

Μετά το τέλος του τελικού, έγιναν οι απονομές τόσο στις πρώτες ομάδες του τουρνουά όσο και στα πρόσωπα που διακρίθηκαν, με τους Μαρίνο Σεραφειμίδη των οδηγών και Παναγιώτη Αμανάκη της ΔΕΗ να αναδεικνύονται MVP του πρωταθλήματος ενώ ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης των Αστυνομικών ήταν ο πρώτος σκόρερ. Συγκινητική πάντως ήταν η στιγμή που η πρωταθλήτρια ομάδα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, παρέδωσε δια του προέδρου της ομάδας κ. Κωνσταντίνου Αδαμάκη μία φανέλα  με το όνομά του και αφιέρωσε τον τίτλο στο συνάδελφο Στέλιο Βασιλάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ακολούθησε η απονομή της κούπας στους πρωταθλητές από τον πρόεδρο του ΕΚΗ κ. Στέλιο Βοργιά, πανηγυρίζοντας αυτή την όμορφη στιγμή μέσα στο "Γεντί Κουλέ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News