Ποδόσφαιρο

Σήμερα ο τελικός του Εργασιακού ανάμεσα σε Αστυνομία και Τουριστικά Λεωφορεία

Για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ»- Στις 17:00 θα γίνει μικρός τελικός ανάμεσα σε Λιμενικό και ΔΕΗ..

Ένα παιχνίδι-γιορτή αναμένεται να γίνει απόψε στις 18.00 στο «Γεντί Κουλέ» (γήπεδο ΟΦΗ). Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν προσφέρει πολύ καλό θέαμα στο εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Αστυνομίας αντιμετωπίζει στον τελικό του πρωταθλήματος την ομάδα των "Τουριστικών Λεωφορείων" και βέβαια και οι δυο θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μάλιστα πρέπει να σημειώσουμε πως και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν και την κατάλληλη προετοιμασία για να αγωνιστούν στον τελικό ενώ αμφότερες έχουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Να σημειωθεί πως μια ώρα πριν τον τελικό θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Λιμενικό και ΔΕΗ. Ένα παιχνίδι που επίσης αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς επίσης πρόκειται για καλές ομάδες. Η σέντρα στον μικρό τελικό θα γίνει στις 17.00.

"Όλα πήγαν καλά. Έγινε εξαιρετικό πρωτάθλημα και ολοκληρώνεται με τους τελικούς. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες", είπε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Βοργιάς..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια