ΠΟΑ: Έμεινε ένας βαθμός αλλά πάμε για τη νίκη στη Νεάπολη

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Έμεινε ένας βαθμός αλλά πάμε για τη νίκη στη Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση από την ομάδα του προσφυγικού προαστίου...

Ανακοίνωση για το αυριανό παιχνίδι με τη Νεάπολη εκτός έδρας εξέδωσε η διοίκηση του ΠΟΑ.

Η ομάδα του προσφυγικού προαστίου θέλει ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά αλλά πάει στη λασιθιώτικη πόλη με στόχο το τρίποντο...

"Κράτα λίγο ακόμα...

Η ουρά έμεινε, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός. Ένας βαθμός μακριά από την πραγματοποίηση του στόχου. Ένας βαθμός για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή μας στη Γ' Εθνική.

Αύριο στις 16:00 ο ΠΟΑ φιλοξενείται από τη Νεάπολη, στο ένα από τα δύο βήματα που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ούτε υπολογισμοί χρειάζονται ούτε κομπιουτεράκια. Ένα βαθμό χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία. Ο ΠΟΑ, όμως, θα πάει όπως πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια: για τη νίκη. Θα πάμε με στόχο τους τρεις βαθμούς, για τον κόσμο, την ιστορία μας, για την επιβράβευση της προσπάθειάς μας ολόκληρη την χρονιά.

Απέναντί μας μία αξιόμαχη και αξιοσέβαστη ομάδα. Διέγραψε τη δική της πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα, με σημαντικά αποτελέσματα. Μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής, αλλά αυτό δεν μειώνει την παρουσία της και το ποδοσφαιρικό της ήθος. Ευχόμαστε ολόψυχα στους ανθρώπους της Νεάπολης να επιστρέψουν το συντομότερο στη Γ' Εθνική και θα τους περιμένουμε με ανυπομονησία, γιατί τέτοιες ομάδες κρατούν ψηλά τη σημαία του κρητικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε σίγουροι ότι οι επικεφαλής της Νεάπολης θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη φιλοξενία του ΠΟΑ. Να δείξουμε για ακόμη μία φορά ότι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός πρέπει να είναι αυτονόητος σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο 90 λεπτά αγώνα.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΑ!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News