Ποδόσφαιρο

Παράταση για την αναδιάρθρωση και συνάντηση της ΕΠΟ με Βασιλειάδη

Για την Δευτέρα προγραμματίστηκε το ραντεβού των δύο πλευρών

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΠΟ με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Ο υφυπουργός εμμένει στα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού, να ισχύσει από την αμέσως επόμενη σεζόν η αναδιάρθωση (14 ομάδες του χρόνου στη Super League),κάτι που τώρα βρίσκει αντίθετες τις ΠΑΕ και την πλειοψηφία των εκπροσώπων της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Μένει να φανεί πού θα κάτσει τελικά η... μπίλια και τι θα ισχύσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, από εκεί και πέρα, είχε δώσει διορία μέχρι αύριο στους εκπροσώπους της ΕΠΟ για τυχόν παρατηρήσεις στην τροπολογία που τους είχε αποστείλει, εκείνοι ωστόσο ζήτησαν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (8/4), αίτημα που έγινε δεκτό. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (9/4) είναι προγραμματισμένη η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου εισηγήθηκε να ισχύσει η απόφαση για αναδιάρθρωση στη Super League, αλλά να παραμείνουν 16 οι ομάδες τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη. Εισηγείται, επίσης, την απευθείας άνοδο δύο ομάδων της Football League και όχι τη διεξαγωγή μπαράζ του 2ου της δεύτερης κατηγορίας με τον 13ο της Super League.

Σχόλια