Τζώρτζογλου: «Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά των Μικτών Νέων»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά των Μικτών Νέων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου συνεχάρη παίκτες και τεχνικό τιμ για τη μεγάλη επιτυχία

Η πρόκριση της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ στο Final-4 των κορυφαίων ομάδων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, προκάλεσε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης του Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου συνεχάρη τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όσους συνέβαλαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωση του: «Για άλλη μία χρονιά η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ μας έκανε υπερήφανους. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά του Ηρακλείου βρίσκονται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι μια ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρό μας και είμαστε όλοι χαρούμενοι για τα παιδιά μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στην Επιτροπή Μικτών Ομάδων, σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας, μιας επιτυχίας που είναι προϊόν δουλειάς και οργάνωσης. Ασφαλώς αξίζουν πολλά μπράβο και στις ομάδες και της Ακαδημίας όπου δουλεύουν αυτά τα παιδιά και τροφοδοτούν τις Μικτές Ομάδες. Πολλά συγχαρητήρια στην Μικτή Νέων ΕΠΣΗ και ευχόμαστε ότι θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση και με την Μικτή Παίδων την άλλη Τετάρτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News