Για το προβάδισμα κόντρα στην Λαμία η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Για το προβάδισμα κόντρα στην Λαμία η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε ο πρώτος ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ…

Με φόντο τη συμμετοχή στον τρίτο σερί τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης (21:30, Cosmote Sport 1).

Ο κόσμος της «Ένωσης» αναμένεται να δώσει το «παρών» σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αμέσως μετά την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας με τη Μπάμπεργκ στο Nick Galis Hall για το Basketball Champions League, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποτελέσει τον νέο… φονέα για τις «μεγάλες» ομάδες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάκη Χάβου άφησε εκτός του Παναθηναϊκό και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα είναι αήττητη από τις 2 Φεβρουαρίου.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το έργο είναι δύσκολο, αφού η Λαμία δεν φαίνεται πως επηρεάζεται από το γεγονός πως οι δύο «αιώνιοι» είχαν σαφώς καλύτερη κατοχή της μπάλας από εκείνη. Παράλληλα, σε κάθε ματς βγάζει κάποιον πρωταγωνιστή που αναλαμβάνει να… τελειώσει το ματς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, διατηρώντας παράλληλα το 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκη και τους Χουλτ, Γκάλο ως φουλ μπακ. Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Άλεφ και Σιμόες, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτή. Ο Λιβάγια θα βρίσκεται πίσω από τον Πόνσε.

Οι φιλοξενούμενοι, με τη σειρά τους, αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μελίσσα, Σκόνδρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Μπεχεράνο, Δημούτσο, Καραμάνο, Μπερτόλιο, Τομάς και Μπαράλες.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News