Βέρα: «Μας στοίχισε το δεύτερο ημίχρονο»

Ποδόσφαιρο
Βέρα: «Μας στοίχισε το δεύτερο ημίχρονο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Άρης έπαιξε καλύτερα

Ο τρόπος που γνώρισε την ήττα ο ΟΦΗ στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, προκάλεσε απογοήτευση, αφού η ομάδα του Ηρακλείου μέχρι το 89’ κρατούσε έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Χάιμε Βέρα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι ο Άρης ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Χιλιανός προπονητής ανέφερε αρχικά: «Νομίζω ότι ο Άρης έπαιξε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς, για αυτό κέρδισε τον αγώνα. Εμείς πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 2-3 ευκαιρίες εκτός από το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την ευκαιρία με τον Φερέιρα, αλλά δε βάλαμε γκολ. Μετά ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και για αυτό νομίζω κέρδισε».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι πλέον στο -4 από τη θέση του μπαράζ παραμονής υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Το ίδιο ήταν και πριν από αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε τους τέσσερις αγώνες που ακολουθούν. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή την εβδομάδα, γιατί θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς».

Κλείνοντας, τόνισε για τα γκολ που μπήκαν στο τέλος του αγώνα: «Ξέρουμε ότι ο Άρης κέρδισε και στο Ηράκλειο στα τελευταία λεπτά. Σήμερα έγινε το ίδιο. Όταν μια ομάδα παίζει καλά και πάει μπροστά έχει ευκαιρία να κερδίσει. Εμείς δεν πήγαμε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα τέσσερα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες, πως δουλεύουν και θα συνεχίσουμε».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News