Ποδόσφαιρο

Την απάντηση της ΕΠΟ περιμένει ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση

Στην Ομοσπονδία έστειλε ο Υφυπουργός τη σχετική τροπολογία

Το σίριαλ με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών καλά κρατεί με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να κάνει σήμερα την επόμενη κίνηση.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Super League ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών με τη δημιουργία της Super League 2, τότε να ξεχάσουν τα χρήματα από την ΕΡΤ.

Μάλιστα μετά από σχετική απάντηση των εκπροσώπων της Λίγκα, τους είχε ενημερώσει πως ο ίδιος είχε έτοιμη την τροπολογία και αυτό που περίμενε ήταν ένα χαρτί από την ΕΠΟ, έτσι ώστε να την καταθέσει προς ψήφιση και να γίνει νόμος του κράτους.

Η ΕΠΟ την Πέμπτη το πρωί έκανε με τη σειρά της μια πρώτη κίνηση στέλνοντας μια επιστολή στον Υφυπουργό, όπου υπήρχε αναφορά στο πρακτικό της 24ης Αυγούστου, με το οποίο η Ομοσπονδία είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, με εκείνη όμως να είναι υπεύθυνη για τη νομική σύνταξη του πλαισίου της Super League 2.

Στο Υπουργείο, αν και δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν, προχώρησαν σε μια επιπλέον κίνηση από πλευράς τους, με τον Υφυπουργό να απαντάει και να στέλνει την τροπολογία που έχει έτοιμη προς κατάθεση στην ΕΠΟ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης μάλιστα ζητάει από τους εκπροσώπους της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να προβούν σε παρατηρήσεις και αλλαγές, αν τυχόν έχουν, μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αν δεν πάρει απάντηση τότε θα θεωρήσει ότι υπάρχει συμφωνία και θα προχωρήσει με την κατάθεση της τροπολογίας, αλλιώς θα κάνει τις όποιες αλλαγές και εν συνεχεία θα ακολουθηθεί η διαδικασία ώστε να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια