Εθνική με ψυχή, έκανε το 2-0, 2-2 στη Βοσνία!

Ποδόσφαιρο
Εθνική με ψυχή, έκανε το 2-0, 2-2 στη Βοσνία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύτιμος βαθμός σε μια παραδοσιακά "καυτή" έδρα...

Έχουμε ξανά Εθνική...και στο ποδόσφαιρο!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με 2-0, με ψυχωμένη εμφάνιση και σκόρερ Φορτούνη, Κολοβό πήρε τον βαθμό (2-2) στη Βοσνία!

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν απροετοίμαστοι, φοβισμένοι και επηρεασμένοι από την «καυτή» Ζένιτσα, παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν δύο παιδικά γκολ στο πρώτα 15 λεπτά, ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του διόρθωσαν τα λάθη που τους έκαναν δύσκολη τη ζωή και με εκπληκτική εμφάνιση από το 30' και μετά, πήραν έναν βαθμό... μαγκιάς και αυτοπεποίθησης, με το 2-2 να τους αφήνει και με την «πίκρα» ότι θα μπορούσαν ακόμα και τη νίκη.

Με γκολ των Βίστσα (10') και Πιάνιτς (15') η Βοσνία έδειχνε να «καθαρίζει» από νωρίς το παιχνίδι, ωστόσο η βελτιωμένη Εθνική, αφού έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε τα γκολ στο δεύτερο. Με πέναλτι του Φορτούνη στο 64' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Σούνιτς) και με εκπληκτική κεφαλιά του Κολοβού στο 85' από σέντρα του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Ζέκα, που έπαιξε σε 3 θέσεις (αμυντικό χαφ, δεξί εξτρέμ και δεξί μπακ), η Ελλάδα πήρε τον βαθμό και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει για τη 2η θεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βοσνία έπαιξε με 10 παίκτες από το 65' λόγω πολύ επικίνδυνου τάκλιν πάνω στη γάμπα του Ζέκα.

Βοσνία (Ρόμπερτ Προσινέτσκι, 4-3-3): Σέχιτς – Μπίτσακτσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς – Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς) – Βίστσα, Τζέκο (90’ Γκόγιακ), Ντούλιεβιτς (80’ Μιλόσεβιτς)

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης, 3-5-2): Βλαχοδήμος – Μπακάκης (Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης – Ζέκα (67’ Κολοβός), Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Σάμαρης - Φορτούνης, Δώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News