Αναστασιάδης: «Πάντα για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: «Πάντα για τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Εθνικής μας έστειλε το «μήνυμα» για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία

Την πίστη ότι η Εθνική μας ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη αύριο στην έδρα της Βοσνίας, εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε πριν την προπόνηση της «γαλανόλευκης» στη Ζένιτσα, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε ματς, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

«Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας», ανέφερε ο Άγγελος Αναστασιάδης και πρόσθεσε για το γεγονός ότι η Εθνική έχει Έλληνα προπονητή στο «τιμόνι» μετά από χρόνια: «Εκείνο που νιώθω είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια είναι ένας Έλληνας είναι στο τιμόνι της Εθνικής. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς».

Για τον Ντουρμισάι υπογράμμισε: «Έχουμε περιθώριο μέχρι το βράδυ και εάν πάρουμε το ΟΚ απο UEFA / FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ότι έπρεπε».

Την 25η Μαρτίου και τον Πιάνιτς: «Χρόνια πολλά σε όλους εσάς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στην γη. Είναι μία διπλή γιορτή. Γιορτάζει και η Παναγιά μας και ελπίζω να σκεπάζει τους Έλληνες και να βοηθήσει και τα παιδιά μας αύριο αλλά και για την πρόκριση. Κοιτάξτε εγώ δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Γενικά κοιτάζω τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να την δούμε συνολικά τη Βοσνία».

Την 11άδα και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το ΟΚ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News