Ο Ντουρμισάι στη θέση του Μήτρογλου στην Εθνική

Ποδόσφαιρο
Ο Ντουρμισάι στη θέση του Μήτρογλου στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο αναμένεται η έγκριση της FIFA για τον ποδοσφαιριστή...

 Ο Φιορίν Ντουρμισάι κλήθηκε ως αντι-Μήτρογλου στην Εθνική ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης στην Βοσνία.

Οι άνθρωποι της "γαλανόλευκης" δούλευαν καιρό την υπόθεση του Ντουρμισάι και από τη στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική στη FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι. Για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα.

Εντός της ημέρας, επίσης, αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση (γαστροκνήμιο) στη διάρκεια του αγώνα με το Λιχτενστάιν. 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγη ώρα επέστρεψε από το Σαράγεβο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε χτες τον αγώνα Βοσνία-Αρμενία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News