default-image

Θέλει εκκίνηση με νίκη απόψε στο Λιχτενστάιν η Εθνική ομάδα

Ποδόσφαιρο
Θέλει εκκίνηση με νίκη απόψε στο Λιχτενστάιν η Εθνική ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του EURO 2020

Για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ξεκινά απόψε το... ταξίδι στα προκριματικά του Euro 2020, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λιχτενστάιν για την 1η αγωνιστική στον 10ο όμιλο. Στο παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 21:45 (τηλεοπτικά από το Open), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη.

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της προκριματικής φάσης, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει από τους διεθνείς να είναι συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση στο Βαντούζ, ενώ τα προβλήματα δε λείπουν για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Πέλκας, Σταφυλίδης και Μάνταλος, ενώ σ' αυτούς προστέθηκε και ο Παπασταθόπουλος (επίσης λόγω τραυματισμού), παρότι έχει ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για το αποψινό ματς: «Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Ξέρετε όλοι πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ενώ ως το τέλος θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε. Έπειτα, να βάλουμε μια σφραγίδα στην ομάδα. Το πρώτο μέλημα είναι αυτό, και στα δύο τελευταία παιχνίδια αυτό φάνηκε, άσχετα με το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια πως την τελευταία φορά ζοριστήκαμε εδώ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ήμουν κι εγώ παρών, και τελικά καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, να σκοράρουμε πολλά γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο που μετέχει η Εθνική μας ομάδα:

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Απόψε (21:45)

Βοσνία Ερζεγοβίνη-Αρμενία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News