Ισόπαλο 2-2 το Ελλάδα- Δανία στους Νέους

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 2-2 το Ελλάδα- Δανία στους Νέους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι προηγήθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τελικά δέχθηκε δύο τέρματα στην επανάληψη…

Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Νέων με αντίπαλο τη Δανία με την Ελλάδα να χαλάει στο δεύτερο μέρος όσα είχε φτιάξει στο πρώτο όπου είχε πάρει το προβάδισμα με 2-0 με τα γκολ των Τσαούση και Μελιόπουλο.

Η Εθνική Νέων δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι χάνοντας κάποιες καλές στιγμές και στο δεύτερο μέρος η Δανία μπόρεσε με δυο γκολ να φέρει το ματς στα ίσια με το τελικό 2-2.

Η Ελλάδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 19' όταν ο Μπότος κέρδισε πέναλτι στο 18'. Ο Τσαούσης ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 1-0. Η Δανία απάντησε στο 28' με τον Κάαστρουπ να έχει δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 37' όταν ο Τσαούσης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα με τον Μελιόπουλο με κοντινή προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 44' αλλά το σουτ του Μπότου έφυγε έξω.

Με την έναρξη στο δεύτερο μέρος η Δανία μπήκε πιο δυνατά και με σκοπό να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η Ελλάδα όμως ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 πρώτη. Στο 57' ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Μπερνάτ απέκρουσε το σουτ του Έλληνα επιθετικού.

Ένα λεπτό αργότερα πέρασε στο ματς ο Νταμσγκάαρντ σε μια αλλαγή που βοήθησε τους Δανούς να πάρουν και άλλα μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 60' η Δανία μείωσε σε 2-1 με τον Κάουφμαν μετά από σέντρα από τα αριστερά.

Το 2-2 έγινε στο 72' όταν σε μια προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά ο Νταμσγκάαρντ γύρισε την πάσα προς τον Κάουφμαν που σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια.

Με την είσοδο του Γαϊτανίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ελλάδα έγινε ξανά απειλητική είχε μια-δυο φάσεις με κυριότερη όλων την ευκαιρία που έχασε ο Εμμανουηλίδης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ το οποίο επιχείρησε και μπλόκαρε και πάλι ο Μπερνάτ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (81' Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος (60' Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης (71' Λιάβας), Σέχου.

ΔΑΝΙΑ: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ., Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β. (70' Μπίστραπ), Κάαστρουπ (58' Νταμσγκάαρντ), Κάουφμαν (75' Χεγχ).

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News