Παπαδάκης: «Στηρίζω την μάχη του ΠΑΟ Κρουσώνα για δικαίωση»

Ποδόσφαιρο
Παπαδάκης: «Στηρίζω την μάχη του ΠΑΟ Κρουσώνα για δικαίωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση του προέδρου της Δαμάστας για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-Γόρτυς

Ο πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης τοποθετήθηκε για το παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα με την Γόρτυς, εκφράζοντας τη στήριξη του στην ομάδα του Κρουσώνα.

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, όμως προσθέτει ότι υπάρχει αδικία κατά του ΠΑΟΚ, με βάσει τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

Αναλυτικά αναφέρει: «Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι υπέρτατος λάτρης και θαυμαστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, υποστηρικτής κάθε υγιούς προσπάθειας και αντίθετος σε κάθε μορφή βίας απ' όπου κι αν προέρχεται. Όμως δεν μπορώ να μην σταθώ στα όσα έγιναν στον Κρουσώνα και στην, κατά τη γνώμη μου, αδικία που έχει εξελιχθεί εις βάρος του Σωματείου του ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο γιατί όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι του σωματείου δείχνουν ανήθικες πρακτικές και υπόγειες διαδρομές. Σε καμία περίπτωση όλη αυτή η κατάσταση δεν θα πρέπει να ενθαρρυνθεί από γρήγορες και κοινότυπες αποφάσεις. Στηρίζω και στέκομαι αρωγός στην μάχη του ΠΑΟ Κρουσώνα για την δικαίωσή και περιμένω από τα αρμόδια όργανα τις ανάλογες δίκαιες αποφάσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News