Κληρώνει σήμερα για τη φάση των «16» των Μικτών

Ποδόσφαιρο
Κληρώνει σήμερα για τη φάση των «16» των Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κληρώσεις της τρίτης φάσης για τις κατηγορίες Νέων (Κ16) και Παίδων (Κ14) θα γίνουν στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ

Τους αντιπάλους τους στην φάση των «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Μικτών Ομάδων θα μάθουν σήμερα οι Μικτές Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ, που πέρασαν χωρίς αγώνα από την 2η φάση ως πρωταθλήτριες Κρήτης, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τις δευτεραθλήτριες Κρήτης Μικτές Χανίων.

Οι κληρώσεις της τρίτης φάσης για τις κατηγορίες Νέων (Κ16) και Παίδων (Κ14) θα γίνουν στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μικτής Νέων στην σημερινή κλήρωση είναι οι: Λάρισα, Έβρος, Σέρρες, Άρτα, Κοζάνη, Μακεδονία, Αργολίδα, Εύβοια, Αχαΐα, Μεσσηνία, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτική Αττική.

Σε επίπεδο Παίδων, οι αγώνες της 2ης φάσης έγιναν χθες και την πρόκριση πήραν οι εξής Ενώσεις: Λάρισα, Ξάνθη, Δράμα, Πρέβεζα, Ήπειρος, Μακεδονία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Αχαΐα και Βοιωτία. Χωρίς αγώνα μαζί με Ηράκλειο και Χανιά είχαν περάσει από την 2η φάση και Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Πειραιάς και Αθήνα. Αυτές οι 16 ομάδες θα συγκροτήσουν τα οκτώ ζευγάρια για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην προημιτελική φάση. Τα αποτελέσματα στα χθεσινά παιχνίδια των Μικτών Παίδων (Κ14) ήταν:

Λάρισα-Άρτα                2-0

Ξάνθη-Κοζάνη             4-1πεν.

Δράμα-Έβρος               7-6πεν.

Πρέβεζα-Ημαθία        1-0

Ήπειρος-Τρίκαλα        3-1

Μακεδονία-Σέρρες      1-0

Μεσσηνία-Κόρινθος    5-4πεν.

Αργολίδα-Ηλεία            3-1

Εύβοια-Αχαΐα               1-5

Βοιωτία-Θεσσαλία       1-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News