Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης: «Η αναδιάρθρωση έχει… κλειδώσει από το καλοκαίρι»

Ο Υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε στο θέμα που «καίει» τις ομάδες

Για την περίφημη πλέον αναδιάρθρωση τοποθετήθηκε ο Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, επισημαίνοντας ότι έχει «κλειδώσει» από το καλοκαίρι.

Προσθέτει πάντως, ότι στην τροπολογία δεν ορίζεται ο αριθμός των ομάδων, αλλά η δομή των πρωταθλημάτων.

Τόνισε ακόμη, ότι το Grexit παραμένει στο τραπέζι, ενώ αποστέλλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, τονίζοντας πως «αυτή εδώ η κυβέρνηση δεν ήρθε για να αλλάξει χέρια στα κλειδιά της παράγκας, αλλά για να την γκρεμίσει».

Αναλυτικότερα για την αναδιάρθρωση υπογράμμισε: «Η αναδιάρθρωση έχει «κλειδώσει» από το καλοκαίρι και προβλέπεται τόσο στις προκηρύξεις της Super League και της FootballLeague, όσο και στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι ομάδες με την ΕΡΤ.

Σε ότι έχει να κάνει με την τροπολογία που αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ψηφιστεί, αυτή έρχεται απλά για να ρυθμίσει το νέο τοπίο και νομοθετικά. Πρέπει να καταστεί σαφές αυτό, η τροπολογία δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, αλλά την τελική ενέργεια για να συμβαδίζουν τα νέα δεδομένα με το νόμο.

Θα πρέπει να γίνει ακόμη σαφές ότι στην τροπολογία δεν ορίζεται αριθμός ομάδων, αλλά η δομή των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προχωρήσουν με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και όσοι επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα, να πάψουν να προπαγανδίζουν θεωρίες συνωμοσίας, καθώς η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί εξ αρχής».

Σχόλια