Αύριο "κληρώνει" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Αύριο "κληρώνει" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό

Η AEK, ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα μπουν στην κληρωτίδα για την ανάδειξη των ζευγαριών στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (8/3, 12:00, Γραφεία ΕΠΟ).

Εκ των τεσσάρων ομάδων που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στα ημιτελικά, η ΑΕΚ έχει ιστορικά τους περισσότερους τίτλους. Συνολικά, έχει κατακτήσει το Κύπελλο 15 φορές (πιο πρόσφατη το 2016), ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν φιναλίστ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η τρέχουσα τροπαιούχος ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει σηκώσει το Κύπελλο 6 φορές – τα δύο τελευταία χρόνια διαδοχικά!

Σε ό,τι αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, κορυφαία στιγμή του στη διοργάνωση ήταν η συμμετοχή του στον τελικό του 2013, ενώ εφέτος φτάνει για 4η φορά στους ημιτελικούς.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης, η Λαμία, που έγινε η πρώτη ομάδα η οποία απέκλεισε διαδοχικά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις έδρες τους, έχει φτάσει άλλη μία φορά στα ημιτελικά, το 1972. 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάδειξης των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης, θα διενεργηθεί η κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News