default-image

Αγωγή κατά ΟΦΗ και Μπούση για οφειλή 70 χιλιάδες ευρώ!

Ποδόσφαιρο
Αγωγή κατά ΟΦΗ και Μπούση για οφειλή 70 χιλιάδες ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο δικαστικό «μέτωπο» από εταιρία που έκανε εργασίες στο ΒΑΚ

Την ώρα που στον ΟΦΗ έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο «σκόπελο», με την εξοντωτική ποινή από την πρωτόδικη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, υπάρχει και μια νέα δικαστική διαμάχη.

Συγκεκριμένα, εταιρία που έκανε έργα στο ΒΑΚ από το 2017 και το 2018, κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ, του προέδρου Μιχάλη Μπούση προσωπικά, αλλά και του γενικού διευθυντή, Ηλία Πουρσανίδη.

Με τη νομική διαδικασία αυτή αξιώνει ένα ποσό περίπου στις 70 χιλιάδες ευρώ, για το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες στον ΟΦΗ υπάρχει άγνοια, από τι στιγμή που δεν ήταν στα βιβλία της ΠΑΕ ως οφειλή, μετά τον σχετικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές όταν ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας.

Οι άνθρωποι της εν λόγω εταιρίας είχαν συναντηθεί με τα στελέχη της ΠΑΕ πριν μερικούς μήνες, όμως η οφειλή δεν αναγνωρίστηκε από τη στιγμή που οι διοικούντες δεν είχαν τα αντίστοιχα παραστατικά.

Έτσι, η υπόθεση πήρε τη νομική οδό, σε μια περίοδο που η ομάδα του Ηρακλείου έχει αρκετά ανοιχτά «μέτωπα», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες υπέρ της εταιρίας είναι ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Αλετράς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Μανόλης Γουρνιεζάκης και Κώστας Ζερβάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News