Μεγάλο ματς στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο ματς στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον στη Football League...

Εβδομάδα Football League είναι αυτή που διανύουμε και σήμερα αγωνίζονται οι δύο ομάδες του Ηρακλείου, με τον Εργοτέλη να φιλοξενεί στις 15:00 τον πρωτοπόρο Βόλο στο Παγκρήτιο Στάδιο ενώ στις 14:00 ο Ηρόδοτος αντιμετωπίζει στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου. Αύριο ωστόσο υπάρχει και το χανιώτικο ντέρμπι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Πλατανιάς με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής.

Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Παγκρήτιο και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από μια γεμάτη εβδομάδα και δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο και τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα, συνεχίζουν τα δύσκολα παιχνίδια ενώ δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας είναι κλινήρης με πυρετό και έχει τεθεί νοκ-άουτ ενώ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε ο Κυριάκος Μαζουλουξής λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο. Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε αποστολή με 20 παίκτες και πρόκειται για τους: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Bahanack, Προβυδάκης, Λαμπάκης, Bruce, Χατζηδίμπας, Γροντής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κacurri, Ροβίθης, Μανουσάκης, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Σταθόπουλος.

Όσον αφορά τον Ηρόδοτο έχει μια δύσκολη αποστολή στην Καλαμαριά όμως υπάρχει αποφασιστικότητα στην ομάδα για να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σήμερα (15:00)

Εργοτέλης – Βόλος (ΕΡΤ3)

Τρίκαλα – Σπάρτη

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής

Παναχαϊκή – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης Άρτας

Απόλλων Πόντου – Ηρόδοτος (14.00)

Δόξα Δράμας – Κέρκυρα

Αύριο (15:00)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΒΟΛΟΣ 41

2.ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 36

3.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 32

4.ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 32

5.ΚΕΡΚΥΡΑ 31

6.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 30

7.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 28

8.ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 27

9.ΗΡΑΚΛΗΣ 27

10.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 24

11.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 22

12.ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 21

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News