Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση (0-2) από τη Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση (0-2) από τη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης και "κλείδωσε" την δεύτερη θέση..

Ο Ολυμπιακός πέρασε με σκορ 0-2 από την Ριζούπολη  και επανέφεραν τη διαφορά στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ αύξησαν αυτή από την 3η θέση (Ατρόμητος, ΑΕΚ) στους 11 βαθμούς, έχοντας «κλειδώσει» σε πολύ μεγάλο βαθμό την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League.

Το σκορ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε στο 24’ ο Στάθης με αυτογκόλ, καθώς έπειτα από ενέργεια του Ποντένε από δεξιά, έστειλε με το κεφάλι άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χουάντερσον.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70’, όταν από την μπαλιά του Γκιγέρμε και το εκπληκτικό γύρισμα του Ποντένσε, ο Χασάν δεν είχε κανένα πρόβλημα σε κενή εστία να γράψει το 2-0.

Για τον Ολυμπιακό, όμως, προέκυψαν... κακές ειδήσεις, αφού με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν οι Τοροσίδης (γόνατο) και Φορτούνης (δεξί κουντεπιέ) και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους.

Χωρίς εκπλήξεις ούτε στη διάταξή του, ούτε στα πρόσωπα, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για το κέντρο της άμυνάς του, τους Μιράντα-Μεριά, τους Γκιγέρμε-Μπουχαλάκη στα χαφ και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης για το 4-2-3-1, με τους Τοροσίδη και Κούτρη να παίρνουν θέση στα άκρα της άμυνας και τους Ποντένσε, Μασούρα σε αυτά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλωνας όπως ήταν φυσικό, παρουσιάστηκε με ενισχυμένο το κέντρο της άμυνάς του (Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα), τον Ελ Χέλβε στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας ως στηρίγματά του, τους Ρώσση και Ακόστα.

Περισσότερα σε λίγο...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (3-4-3): Χουάντερσον - Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα – Στάθης, Ντούρσο, Γκίνο (76’ Γαρουφαλιάς), Ναδάλες – Ρώσση (39’ Βάρκας), Ελ Χέλβε, Ακόστα (54’ Ντεφεντερίκο)

Στον πάγκο: Αστράς, Αγρόδημος, Ριβέρο, Ναζλίδης

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα – Τοροσίδης (28’ λ.τ. Ανδρούτσος), Μεριά, Μιράντα, Κούτρης – Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης – Μασούρας (76’ Σολδάνο), Φορτούνης (58’ Νάτχο), Ποντένσε – Χασάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News