Η Κρήτη του μέλλοντος!

Ποδόσφαιρο
Η Κρήτη του μέλλοντος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 49 ταλέντα του νησιού έγινε χθες η προεπιλογή των Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16 στο Παγκρήτιο Στάδιο

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων έφερε στην Κρήτη το προπονητικό επιτελείο των Εθνικών Ομάδων Παίδων Κ14 (2005) και Κ16 (2003-04) για την προπόνηση-προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στις Μικτές Ομάδες Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου.

Το ραντεβού είχε δοθεί χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο και 49 ταλέντα απ’ όλο το νησί έκαναν προπόνηση υπό το βλέμμα των Ομοσπονδιακών προπονητών.

Οι κ.κ. Νίκος Κεχαγιάς, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Μιχάλης Ξημεράκης τσέκαραν τα ταλέντα της Κρήτης, με τη συνεργασία των ενωσιακών προπονητών του Ηρακλείου (Φραγκάκης, Χατζησεβαστός) και του Λασιθίου (Καραγιαννακίδης, Πατελής). Στις προπονήσεις που έγιναν συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές:

Εθνική Παίδων Κ14

Ηράκλειο: Κοντάκης, Σαντοριναίος, Καρανδινός, Ντίσα, Ζαχαριουδάκης, Διβάνης, Δροσατάκης, Καλαφάτης, Κώττης, Κρασανάκης, Καλαϊτζάκης, Κακουλάκης.

Λασίθι: Κοπανάκης, Φαϊτάκης, Αδαμάκης, Μίγγας

Χανιά: Λαδάς, Πλανάκης, Μπραουδάκης, Φούσα, Μπραουδάκης

Ρέθυμνο: Αλάγι, Τραϊτοράκης, Καραμπετσάκης, Λέκα.

Εθνική Παίδων Κ16

Ηράκλειο: Γαλανάκης, Μαρκατάτος, Τσακόνι, Σπυριδάκης, Ματαλλιωτάκης, Βασιλάκης, Ζηδιανάκης, Θεοδωράκης.

Λασίθι: Τρόκα, Φωτιάδης, Κουτούζος

Χανιά: Πατελάκης, Ταγιάρι, Νικολιουδάκης, Μυφτάρι, Μπερικάκης, Αθανασάκης

Ρέθυμνο: Μαρινάκης, Γύπαρης, Βαρούχας, Αλιάι, Μπουρνέλης, Καφετζής, Τζωρτζινάκης.

Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία για τα παιδιά απ’ όλη την Κρήτη, που φόρεσαν τη φανέλα για το εθνόσημο για πρώτη φορά στη ζωή τους και σίγουρα ένιωσαν υπερήφανα γι’ αυτή την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές τους τόνισαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και μέσα από την προσπάθεια το μέλλον θα είναι δικό τους. Μάλιστα, δόθηκε και μεγάλη βαρύτητα στις επιδόσεις που έχουν στο σχολείο τους.

Το οργανωτικό κομμάτι και τη φιλοξενία του επιτελείου των Εθνικών Ομάδων είχε αναλάβει η ΕΠΣΗ, με τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου να δίνει το παρών στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ εκ μέρους των Μικτών ΕΠΣΗ ήταν εκεί ο κ. Παπαγγελής και ο έφορος Μάρκος Κλουβιδάκης.

Μετά την προεπιλογή, σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου, παρουσιάστηκε από το επιτελείο των ομοσπονδιακών προπονητών το εθνικό πρόγραμμα προπόνησης, μια εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον εκπρόσωποι ομάδων και ακαδημιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News